Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Μπόμπι Γουόμακ

26.03.2012
Δεν είναι καλή η διάγνωση των γιατρών για τον 68χρονο θρυλικός τραγουδιστή και μουσικό, σύμφωνα με τον φίλο του Μπούτσι Κόλινς.

Είναι η φωνή πίσω από το "If you think you’re lonely now" και το Across 120th street που ακούγεται στους τίτλους αρχής της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino) Jackie Brown , έγραψε και ηχογράφησε πρώτος την επιτυχία των Rolling Stones «It’s all over now» κι έχει τραγουδήσει μερικά από τα πιο κλασσικά soul, gospel και funk κομμάτια στην ιστορία της μαύρης μουσικής.

Αυτά είναι τα ελάχιστα που μπορείς να πεις για τον Μπόμπι Γουόμακ (Bobby Womack) ως γρήγορες πληροφορίες για την τόσο πετυχημένη καριέρα του. Ο 68χρονος τραγουδιστής και μουσικός ύστερα από την πνευμονία που τον ταλαιπώρησε και τον ανάγκασε να μείνει γι’ αρκετό καιρό στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως πάσχει από καρκίνο στο παχύ έντερο αλλά το θετικό της υπόθεσης είναι πως βρίσκεται στο αρχικό στάδιο.

O φίλος του, Bootsy Collins (Μπούτσι Κόλινς) ανακοινώσε την άσχημη διάγνωση μέσω twitter γράφοντας πως «Ο Μπόμπι λέει σε όλους τους φαν του πως σας αγαπάει και σας ευχαριστεί για τις προσευχές σας. Είναι αισιόδοξος για την κατάσταση του και γελούσαμε κάνοντας αστεία όταν κλείσαμε το τηλέφωνο.»

Ο Γουόμακ θα κυκλοφορήσει το καινούριο του άλμπουμ "The Breavest man in the universe" στις 11 Ιουνίου του 2012 με παραγωγούς τον δαιμόνιο Ντέιμον Άλμπαρν (Damon Albarn) με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στους Gorillaz και τον Ρίτσαρντ Ρους (Rihard Russe). '

K.Π