H πρώτη εμφάνιση των One direction μετά τη Billboard πρωτιά

27.03.2012
Το νούμερο ένα ποπ συγκρότημα αυτή τη στιγμή ένα ένα πανηγυρικό live μετά την πρώτη θέση τους στο αμερικάνικο Billboard προκαλώνταςπανικό στα κορίτσια του Ντάλας.

Κορίτσια λυσσάξτε... οι One Direction. Μπορεί να είναι λίγο βαρύγδουπος ο χαρακτηρισμός «νέοι Beatles» αλλά αυτό που συμβαίνει με το συγκεκριμένο συγκρότημα από την Αγγλία, που σίγουρα είναι οι αγαπημένοι του ανιψιού και της μικρής σου αδερφής, είναι κάτι σαν την υστερία με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) επί πέντε.

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ, Up all night έτρεξε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αμερικάνικο chart Billboard 200 και βρέθηκε κατευθείαν στο νούμερο ένα πουλώντας πάνω από 176 χιλιάδες αντίτυπα, συμβάλλοντας στη λεηλασία της χώρας του Bing Bang στα ράφια της Αμερικής.

Μετράνε 12 εκατομμύρια followers στο twitter οι οποίοι μάλλον θα έχουν ανέβει το επόμενο λεπτό, μπορεί να είναι η μουσική guilty pleasure σου και η πρώτη τους εμφάνιση μετά την πρωτιά έγινε στο Dr Pepper Ballpark στο Ντάλας ήταν ένα μεγάλο ανοιξιάτικο πάρτυ με 7000 άτομα να ουρλιάζουν από κάτω.

Το κοινό των Νάιαλ Όραν (Niall Horan), Ζάιν Μάλικ (Zayn Malik), Λίαμ Πέιν (Liam Payne), Χάρι Στάιλς (Harry Styles) και Λούις Τόμλισον (Louis Tomlinson) ήταν γυναικοκρατούμενο όπως ήταν αναμενόμενο με κάποιες να φοράνε t shirts “I love British boys”, κάποιες φώναζαν “10 hours for 1D” δηλαδή τις ώρες για να φτάσουν στη συναυλία και όλοι τραγουδούσαν όσο δυνατά μπορούσαν τα χιτ της μπάντας.

Οι σεκιουριτάδες είχαν 100 σωματοφύλακες για το συγκρότημα γύρω, κάτω , δεξιά κι αριστερά από τη σκηνή και ενώ υποτίθεται πως η συναυλία θα κρατούσε 45 λεπτά εννοείται διήρκησε λίγο παραπάνω. Ο Νάιαλ ο οποίος δεν έχει κρύψει την προτίμηση του για μεγαλύτερες γυναίκες, πριν εμφανιστούν στη σκηνή είχε καλέσει δημόσια στο live μέσω μιας ραδιοφωνικής εκπομπής στον Q102 την Κλόε Καρντέσιαν (Khloe Kardashian) και κρατούσε μια αφίσα της γράφοντας πάνω "Call me… maybe”.

Κ.Π