Ο Μπίμπερ έκλεισε τα 18 & πήρε φόρα!

27.03.2012
Ακουγόταν ότι ψάχνει την τέλεια βίλλα πολυτελείας. Και, από ότι δείχνουν τα πράγματα, τη βρήκε.

Αυτό το αρχοντικό στην Καλιφόρνια φέρεται να είναι το νέο σπίτι του Τζάστιν Μπιμπερ (Justin Bieber). Ο τραγουδιστής είχε καταλήξει σε 3 κατοικίες, πριν κλείσει το ακίνητο αξίας 6 εκατ. δολαρίων.

Κάποια στιγμή ο Μπίμπερ ακούστηκε ότι ήθελε το σπίτι που τώρα νοικιάζει ο Αστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Η ιστορία θα μπορούσε να έχει καταλήξει σε έναν πόλεμο προσφοράς μεταξύ των δύο, αλλά τελικά ο νεαρός άλλαξε γνώμη. Με μια μεγάλη πισίνα, ένα τεράστιο ξενώνα και ένα άνετο γκαράζ, είναι πιθανό η φίλη του Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) να ξοδεύει πολύ χρόνο εκεί. Γι αυτο και ο Τζάστιν θα μετατρέψει τη βίλα σε state-of-the-art οικία, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης των τελευταίων high-tech gadgets.

Δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν μέσα στον μήνα αναφέρθηκαν σε ηλεκτρονικό σύστημα που θα επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να έχει τον έλεγχο ολου του σπιτιού με αποτυπώματα που θα επιτρέπουν την κινητικότητα εντός σπιτιού. Θα εγκαταστήσει επίσης αίθουσα κινηματογράφου, καθώς και αίθουσα παιχνιδιών.

Το νέο σινγκλ του Μπίμπερ κυκλοφόρησε σήμερα, δημιουργώντας θύελλα στο Twitter μεταξύ των fan του. Ο Μπίμπερ δήλωσε ότι το νέο του άλμπουμ αποκαλύπτει μια πιο ώριμη πλευρά των δυνατοτήτων του: "Ωριμάζω, και μαζί μου ωριμάζει και η μουσική μου, οπότε ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό."

Τέλος ο Τζάστιν, μόλις την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι είναι οπαδός της αγγλο-ιρλανδικής μπάντας The Wanted, που έκανε εντύπωση με την ερμηνεία του στην αμερικάνικη τηλεόραση, στο The Tonight Show.

Ε.Σ.