Ζευγάρι η Λάνα με τον Μέριλιν Μάνσον;

27.03.2012
Η κοινή εμφάνιση των δύο τραγουδιστών στο Βερολίνο βγήκε στα εξώφυλλα και τους χαρακτηρίζουν ως το νέο εναλλακτικό ρον ζεύγος.

Ο 43χρονος μουσικός που σίγουρα φοβάται η μαμά σου, για κάποιο μυστήριο λόγο τραβάει πάνω του συνέχεια ωραίες γυναίκες όπως η ηθοποιός Evan Rachel Wood (Ιβαν Ρέιτσελ Γουντ) με την οποία απ ότι λένε οι φήμες αρραβωνιάστηκε κιόλας μετά από αρκετούς χωρισμούς κι η vintage κυρία Ντίτα φον Τιζ (Dita Von Tessse) και τώρα υπάρχει σενάριο νέου ειδυλλίου.

O Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson) βρέθηκε στο Βερολίνο για να τραγουδήσει με τους Rammstein στα «γερμανικά Grammy», Echo awards, αλλά μία μέρα πριν παρευρεθεί την τελετή έβγαλε σε δείπνο τη Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) και απ ότι είπαν αυτόπτες μάρτυρες οι δυο τους συνέχισαν σε γνωστό ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Η 25χρονη τραγουδίστρια η οποία έκανε μια καλύτερη live εμφάνιση στο American Idol απ’ ότι στο SNL, εδώ και αρκετούς μήνες υποτίθεται πως είναι ζευγάρι με τον frontman της μπάντας Kassidy, Μπάρι Ο Νιλ (Barrie O’ Neil) και τώρα έδωσε μεγάλη μερίοδα στα πιάτα του κίτρινου τύπου.

Επίσης, εκτός από τον Μέριλιν, η Λάνα έχει λάβει θετικά σχόλια κι από μία άλλη Μάνσον, τη Σίρλει των Garbage η οποία την υποστήριξε μπροστά σ όλους τους haters λέγοντας πως έιναι πραγματικά ταλαντούχα και τη σύγκρινε με τον εαυτό της γιατί όταν πρωτοεμφανίστηκε την κατηγορούσαν πως είναι ψεύτικη κι όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Κ.Π