Αναβολή και νέα ημερομηνία για τη συναυλία των Chromatique Sequence

30.04.2012
Σας ενημερώνουμε ότι το live των Chromatic Sequence που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 4 Μαίου στο Gazarte, αναβάλλεται λόγω διενέργειας των Εθνικών Εκλογών.

Σας ενημερώνουμε ότι το live των Chromatic Sequence που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 4 Μαίου στο Gazarte, αναβάλλεται λόγω διενέργειας των Εθνικών Εκλογών. Νέα ημερομηνία του live Παρασκευή 11 Μαίου Οι Chromatic Sequence θα παρουσιάσουν το καινούριο τους άλμπουμ "Belle époque" την Παρασκευή 4 Μαϊου στο Gazarte.


Η παρουσίαση του καινούργιου δίσκου των Chromatic Sequence “Belle Epoque” βάφει με καινούργια χρώματα και τις προηγούμενες δουλειές τους, προσθέτει νέες ενορχηστρώσεις σε παλιά κομμάτια και φέρνει στο φως κείμενα και μουσικές που είναι γραμμένα ειδικά για το live.

Πάνω στη σκηνή συνυπάρχουν δύο εποχές. Η Βelle epoque όπως την φανταζόμαστε: ευαίσθητη, ρομαντική, ντελικάτη. Και η belle epoque η δική μας έτσι όπως είναι ή έτσι όπως την φτιάχνουμε: ευαίσθητη και σκληρή, ρομαντική και κυνική, νελικάτη και industrial.

Σε μια συναυλία-performance με τρόπους που οι CS έχουν συνηθίσει να παρουσιάζουν τη δουλειά τους η σκηνή του Gazarte θα γεμίσει με νοσταλγικούς ήχους εγχόρδων, ογκώδεις κλαγγές τυμπάνων, πιανιστικούς αρπισμούς, παραμορφωμένες λούπες, αιθέριες φωνές και σκοτεινές απαγγελίες.

Πώς λέγεται η εποχή που ένα απλό adagio θέλει ρεύμα για να ακουστεί; Belle Epoque. Άραγε χρειάζονται και τα δάκρυα ρεύμα; Οι Chromatic Sequence είναι όλοι εδώ. Ρίχνουν στο καζάνι που κοχλάζει όλα τα συστατικά της μαγείας. Αρχαία γράμματα, αρχαίους ήχους και πολλά volt. Το γιατροσόφι μιας νέας εποχής. Μιας ωραίας εποχής. Μιας επικίνδυνης εποχής. Ο ήχος της Belle epoque.

Chromatic Sequence:

Γιώργος Στεφανακίδης - σύνθεση, ενορχήστρωση, programming, στίχοι, κιθάρα, artwork

Άρης Ζέρβας & Μαρίνα Κολοβού - τσέλο

Ελευθερία Τόγια - βιόλα

Σταματέλλα Σπίνουλα - βιολί

Μαρία Λαβράνου - φλάουτο, πίκολο

Χρίστος Σερενές - πιάνο

Νίκος Παγώνης - τύμπανα

Μαίρη Στεφανακίδη - τραγούδι

Εβελίνα Αραπίδη - ηθοποιός

Δημήτρης Καρπούζας - ηχοληψία

Info

Που: Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Πότε: Παρασκευή 11 Μαϊου

Ώρα έναρξης: 22:00