Ώστε αυτό είναι το πρόσωπο της Γκάγκα!

27.03.2012
Συνήθως τη βλέπουμε με έντονο μακιγιάζ και χαμένη μέσα σε πελώρια θεατρικά κοστούμια...

Όμως σήμερα η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) αποφάσισε να δείξει στους θαυμαστές της πώς είναι το αληθινό της πρόσωπο κάτω από το βαρύ μακιγιάζ.

Η 25χρονη τραγουδίστρια πόσταρε τη φωτογραφία της στο τουίτερ της, χωρίς να είναι βαμμένη, μαζι με ένα μήνυμα που έλεγε "Να έχετε μία όμορφη μέρα!"

Φαίνεται να τράβηξε τον εαυτό της φωτογραφία στο μπάνιο και να πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της. Είχε τραβήξει τα μαλλιά της πίσω από το 'γυμνό' πρόσωπό της, και φορούσε ένα λευκό λουλούδι πίσω από το ένα αυτί.

Φορούσε ένα πράσινο μπλουζάκι που άφηνε τον ένα ώμο ακαλυπτο και το σώμα της είχε γείρει μπροστά για να μπορέσει να πάρει τη φωτογραφία της με το Blackberry.

Τελευταία η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για την περιοδεία Born This Way που ξεκινάει τον επόμενο μήνα, αλλά μέχρι τότε μιλάει με τους θαυμαστές της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λίγες μέρες πριν, είχε ποστάρει μία φωτογραφία της για να μας δείξει τα νέα της σκουλαρίκια... Φορούσε ένα μπλε φόρεμα και ήταν και τότε απλά μακιγιαρισμένη, αλλά φαινόταν ελαφρώς κουρασμένη, ίσως από τις πρόβες για την μεγάλη της επερχόμενη περιοδεία.

Η Γκάγκα αυτό τον καιρό βγαίνει με τον ηθοποιό και μοντέλο Τέιλορ Κίνι (Taylor Kinney), τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα του βίντεο για το You And I ένα χρόνο πρίν. Σύμφωνα με τους χολυγουντιανούς ψιθύρους, ο Τέιλορ κοιτάζει για δαχτυλίδι...

"Ηταν και οι δύο τους στο Σικάγο την περασμένη βδομάδα, και έμειναν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Ο Τέιλορ παίζει σε μία ταινία με τον τίτλο Chicago Fire" αποκαλύπτει κοντινή τους πηγή, και συνεχίζει "Σήμερα μπήκε σε ένα κοσμηματοπωλείο στην Michigan Avenue και ρωτούσε για δαχτυλίδια. Ανέφερε κάτι για δαχτυλίδι αρραβώνων..."

Ε.Σ.