Στα πράσα με τσιγάρο η 15χρονη κόρη της Μαντόνα!

27.03.2012
Η νεαρή Λούρδη (Lourdes) που όλο και περισσότερο μας θυμίζει τη μαμά της στα νιάτα της, απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι με το τσιγάρο στο στόμα!

Η μόλις 15 χρονών κόρη της Μαντόνα (Madonna) καπνίζει και μάλιστα στο δρόμο παρέα με φίλους της... Φορώντας μαύρα γυαλιά και ένα μίνι φόρεμα, η Λούρδη κυκλοφορούσε με το τσιγάρο στο στόμα ενώ όταν αντιλήφθηκε ότι την 'τσάκωσαν' έκανε φιλότιμες αλλά μάταιες προσπάθειες να το κρύψει!

To περιστατικό συνέβη το Σαββατοκύριακο και όλοι περίμεναν με αγωνία την πρώτη σχετική δήλωση της Μαντόνα, η οποία σε σημερινή της συνέντευξη στον σταθμό Sirius XM με τον Λάρι Φλικ (Larry Flick) παραδέχθηκε απλώς ότι πρέπει να την προσέχει, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα.

"Πρέπει να έχω τα μάτια μου πάνω της" είπε η Μαντόνα, χωρίς όμως να αποκαλύψει αν η Λούρδη μπήκε σε μεγάλους μπελάδες μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών ή είναι κάτι που η οικογένεια το ήξερε... Το σημαντικό είναι ότι σε κάθε περίπτωση είναι 3 χρόνια κάτω από το νόμιμο όριο καπνιστων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ε.Σ.