Πόσο κομπλεξικός είναι ο Σάιμον Κάουελ;

29.03.2012
Aν πρόκειται να υπογράψεις τον κωμικό Ντέiβιντ Γουάλιαμς (David Walliams) να εμφανιστεί σε ζωντανό πρόγραμμα, τότε πρέπει να περιμένεις όλα όλα μπορούν να συμβούν.

Ο κωμικός αποκάλυψε ότι τα αφεντικά του" Βρετανία Εχεις Ταλέντο", προσπάθησαν να τον σταματήσουν από το να κάνει πλάκες και φάσες στον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell).

Πάντως ο σταρ του Little Britain αρνείται να λογοκρίνει το πρόγραμμά του και από την πρώτη μέρα πειράζει τον μουσικό μέντορα.

Δήλωσε μάλιστα "Ο Σάιμον είναι ο βασιλιάς και εγώ είμαι ο Δικαστής. Ρώτησα τους παραγωγούς "Μπορώ να κάνω αστεία για τον Σάιμον? Για τα μαλλιά του, για τους φίλους του?" και μου είπαν 'όχι, όχι'..

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος είπε όταν βγήκε στη σκηνή ότι το όνειρό του είναι να ερμηνεύσει μπροστά στη Βασίλισα! Και ο κωμικός απάντησε δείχνοντας τον Σάιμον "Ορίστε λοιπόν, εδώ είναι, ξεκίνα".

Και ο 40χρονος, του οποίου τα αστεία έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο, παραδέχθηκε ότι δε μπορεί να συγκρατηθεί. "Μου βγαίνουν όλα αυθορμητα." δήλωσε, "πρέπει μάλλον να σκέφτομαι δεύτερη φορά πριν μιλήσω".

Ο Γουάλιαμς είναι νέα προσθήκη στο πρόγραμμα για αυτή τη σαιζόν, μαζί με τους Σάιμον Κάουελ, Αμάντα Χόλντεν (Amanda Holden), και το νέο μέλος του πάνελ Αλέσα Ντίξον (Alesha Dixon).

Από το Σάββατο που έκανε πρεμιέρα, οι φαν του στο Τουίτερ έγραψαν διθυράμβους, με ένα ποστ να λέει "Ειμαι σχεδόν ερωτευμένη με τον Ντέηβιντ. Ειναι φανταστικός".

Ο Γουάλιαμς έγινε γνωστός αφότου εμφανίστηκε σε ένα σκετς στο πρόγραμμα Little Britain μαζί με τον Ματ Λούκας (Matt Lucas) και ξαφνικά όλοι μιλούν γι αυτόν. Εκανε μάλιστα και φωτογράφηση με μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για το βρετανικό Harper's Bazaar.

Είναι ζευγάρι με το σούπερ μοντέλο Λάρα Στόουν (Lara Stone) και δηλώνει πολύ ήρεμος για τη σχέση της με τα άλλα (αρσενικά) μοντέλα και είπε χαρακτηριστικά: "Η Λάρα τους αποκαλεί 'τα αγόρια' και λέει ότι τρώνε πρωτεϊνες και κάνουν γυμναστική - πρέπει να είναι εκπληκτικά πλάσματα...
Αλλά ντύθηκαν ποτέ γυναίκες? Όχι. Κολύμπησαν 140 μίλια στον Τάμεση? Όχι", είπε με καμάρι στη συνέντευξή που παραχώρησε.

Ε.Σ.