O Τζάστιν Μπίμπερ αποκαλεί γέρο τον Άστον Κούτσερ

29.03.2012
Μπορεί να είναι ο ένας 18 και ο άλλος 34 αλλά φαίνεται ότι τα έχουν βρει μια χαρά και μοιράζουν πειράγματα εκατέρωθεν...

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) που μόλις έκλεισε τα 18 πείραζε τον Αστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) στην κοινή τους εμφάνιση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) την Τρίτη το βράδυ.

Η συνέντευξη ήρθε με αφορμή το πρόγραμμα με τις φάρσες με τον Αστον, το δημοφιλές Punk’d . Ο Κίμελ ρώτησε τον Μπίμπερ αν νιώθει πολύ μεγάλος για το σόου και ο νεαρός απάντησε ότι ήταν 3 ή 4 όταν πρωτοβγήκε το πρόγραμμα στον αέρα.

Ο 34χρονος Κούτσερ γέλασε και άρχισε να περπατάει στο στούντιο παριστάνοντας τον ηλικιωμένο, ενώ τα αστεία δεν τελείωσαν εκεί.
Οταν ο Τζάστιν ρωτήθηκε τη γνώμη του για το ρόλο του Αστον στο Two and a Half Men, εκείνος είπε "Εμ... αυτός είναι σιγουρα αντρικός ρόλος?"

Για την εμφάνισή του στο πρόγραμμα ο Τζάστιν είχε γράψει στο τουίτερ του "Πάω στο @jimmykimmeltonight με τον @aplusk να μιλήσουμε για το punk'd και το #BOYFRIEND”.
Αλλά και ο Άστον προώθησε τη συνέντευξη στο τουίτερ με ένα σχόλιο που έλεγε "στο @jimmykimmel απόψε με τον jb κι αυτό το παιδί τον Bieber”.

Ε.Σ.