Ludmila και Thorazine Shuffle στο Mo Better

29.03.2012
Ino Mei presents: *FRIDAY LIVE SESSIONS*

Tην Παρασκευή 6 Απριλίου, τα Live Sessions υποδέχονται τους Ludmila και τους Thorazine Shuffle στο Mo Better Club. Οι Ludmila επιστρέφουν δυναμικά, μετά από παρατεταμένη ξεκούραση, με ζωντανές εμφανίσεις και επιλέγουν το αγαπημένο τους στέκι ως 1ο σταθμό τους.

Το σχήμα ξεπήδησε από τις στάχτες των Make Believe την άνοιξη του 2002. Συνδυάζουν δυνατά κιθαριστικά riffs με τα μελωδικά και ξεχωριστά φωνητικά της Φλώρας Ιωαννίδη. Το setlist θα περιλαμβάνει φρέσκο υλικό, αγαπημένα hits και sing along διασκευές.

Οι Thorazine Shuffle είναι ένα σχετικά φρέσκο ωστόσο άκρως δεμένο πενταμελές μουσικό συγκρότημα εναλλακτικού ροκ. Ενώ ξεκίνησαν παίζοντας αποκλειστικά διασκευές, πλέον έχουν δημιουργήσει και δικές τους συνθέσεις. Τα live τους συνοδεύονται και με οπτικές προβολές.

Τα “Live Sessions” ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011 πειραματικά και καταιγιστικά συνάμα, εφόσον μέσα σε ενάμιση μήνα έπαιξαν ζωντανά 13 διαφορετικά Ελληνικά συγκροτήματα, άλλoτε στο stage και άλλοτε στο σανίδι του Mo Better.

Το stage diving πάνω από το bar στη συναυλία των Karma Violens και το ελαφρο-synth-ελέκτρο jamming, μετά από απαίτηση του κόσμου, στο encore των Cyanna, μείναν αξέχαστα. Η Ινώ Μέη δημιούργησε και επιμελείται τα “Live Sessions” που συνεχίζονται τις Παρασκευές δυαμικά και παραμένουν με δωρεάν είσοδο.

Μετά τo gig, τα decks του Mo Better αναλαμβάνει, όπως κάθε Παρασκευή η resident Ινώ Μέη με ροκ, ντανς και μεταλικά σουξέ!

Info

Που: Mo Better Club, Θεμιστοκλέους & Κωλέττη 32, Εξάρχεια

Πότε: Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ώρα Έναρξης: 22:00

Ελεύθερη είσοδος