Διέρρευσε στο ίντερνετ ο δίσκος της Μινάζ

30.03.2012
Χάλασε το σχέδιο της επίσημης κυκλοφορίας του Pink Friday: Roman Reloaded

Το τελευταίο νέο που είχαμε από τη Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) ήταν το βίντεο με την έκπληξη που της έκανε η Μαντόνα (Madonna) και η υπόλοιπη ομάδα για τα γενέθλια της, στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το κομμάτι Give me all your luvin. Το δώρο της βασίλισσας όπως την αποκάλεσε αργότερα ήταν ένα φιλί στο στόμα με τη Μινάζ να μένει αμήχανη όταν έμαθε ότι το τράβηξαν οι κάμερες και το είδαμε όλοι.

Εκτός απ όλα αυτά τα ωραία και πάνω απ όλα αυθόρμητα, η 29χρονη ράπερ έχει κι έναν καινούριο δίσκο που θα κυκλοφορούσε στις 3 Απριλίου αλλά το ιντερνετικό χωριό το διέρρευσε νωρίτερα και είναι πλέον ολόκληρο στον αέρα. Στο Pink Friday: Roman Reloaded υπάρχουν 22 τραγούδια, συμμετέχουν 10 καλεσμένοι (ανάμεσα τους οι Nas, Λιλ Γουέιν (Lil Wayne), Drake και Κρις Μπράουν (Chris Brown). και πριν συμβεί αυτή η διαρροή, είχαμε ακούσει το Stupid Hoe, Roman’s Holiday.

Δεν έχει βγει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ίδια τη Μινάζ και τους μάνατζερ της για το περιστατικό αλλά δε νομίζουμε να επδράσει και τόσο αρνητικά στις πωλήσεις του άλμπουμ όταν μιλάμε για την πιο εμπορική τραγουδίστρια στην πίστα του χιπ χοπ αυτή τη στιγμή.

Κ.Π