H Σέριλ Κόουλ βρίζει τον πρώην δημοσίως!

30.03.2012
Μπορεί να άργησε δύο χρόνια αλλά η 28χρονη τραγουδίστρια, εκδικείται τον Άσλει μέσα παό τη μουσική της.

Η Ριάνα(Rihanna), ο Eminem και η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj), δηάδή οι γνωστοί συνήθεις ύποτποι που εμφανίζονται συνέχεια σε άλμπουμ για τα οποία γίνεται μεγάλος ντόρος πέρασαν από το στούντιο της Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) για να συμμετέχουν στο νέο της άλμπουμ.

Ο τελευταίος δίσκος της 29χρονης ποπ τραγουδίστριας και κριτή του X Factor, “Messy little raindrops” ήταν στις νέες κυκλοφορίες των δισκάδικων το 2010 τη χρονιά που χώρισε με τον Άσλει Κόουλ (Ashley Cole) και λίγο αργότερα έπαθε ελονοσία μετά από ένα ταξίδι της στην Τανζανία.

Η αιτία του χωρισμού της με τον ποδοσφαιριστή ήταν η συνήθεια του να την απατάει επανειλημμένα αλλά εκείνη τον αγαπούσε τόσο πολύ όπως έλεγε που συνέχιζε να είναι μαζί του. «Όταν ξεπεράσουμε αυτό το «εμπόδιο, ελπίζω να γίνουμε και πάλι φίλοι. "Ένα κομμάτι του εαυτού μου θ’ αγαπάει πάντα τον Άσλει" είχε δηλώσει στη συνέντευξη της με τον Πιρς Μόργκαν (Piers Morgan)αλλά δεν είχε αναφερθεί ποτέ σε τραγούδι της για το γεγονός.

Ήρθε η στιγμή για να βγάλει όλο αυτόν τον θυμό που είχε μέσα της όπως αποδείχτηκε και το καινούριο της κομμάτι που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Sun έχει τον τίτλο Screw you και στίχους οι οποίοι αναφέρονται ξεκάθαρα στον Άσλει.

“Δεν μπορώ να πιστέψω όλες αυτές τις βλακείες που έκανα για σένα, είχα παρασυρθεί από την αγάπη μου για σένα. Δεν σου ήμουν ποτέ αρκετή και δεν μ αγάπησε ποτέ. Ακόμα θυμάμαι το πρώτο μας ραντεβού, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φώναζα «Σε μισώ» “ είναι κάποια αποσπάσματα από το τραγούδι.. κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Κ.Π