Έλτον Τζον: Έκανα εξίσου πολλή κόκα με τη Γουίτνεϊ

30.03.2012
Ο 65χρονος ομολόγησε ότι αν δεν έχει σταματήσει από την κακή του συνήθεια το 1990, θα ήταν πιθανόν νεκρός.

O Έλτον Τζον (Elton John) αποκάλυψε ότι έχει κάνει τόση κοκαϊνη που είναι θαύμα πώς δεν έχει καταλήξει και αυτός να πεθάνει εθισμένος, όπως η Γουίτνεϊ Χιούστον. "Δεν ήθελα να καταλήξω σαν την Γουίτνεϊ και θα μπορούσα πολύ εύκολα να έιμαι στην ίδια θέση με εκεινη".

"Είναι θαύμα που είμαι ζωντανός γιατί είμαι σίγουρος ότι έχω κάνει τοση κοκαϊνη όση κι εκείνη. Οι αποκαλύψεις αυτές ήρθαν έξι βδομάδες μετά το θάνατο της μεγάλης σταρ στα 48 της χρόνια. Την περασμένη βδομάδα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι είχε υπερβολική κοκαϊνη στον οργανισμό της όταν βρέθηκε νεκρή.

Ο Ελτον Τζον, που παντρεύτηκε τον Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) το 2005, ήταν πάντα ανοιχτός για τη σχέση του με το αλκοόλ και τις ουσίες, καθώς και με τη μάχη του με αυτά. Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί, ενώ φήμες τους θέλουν σε αναζήτηση και δεύτερου. Η Daily Mirror γράφει: "Ο τροχός κινείται. Οι δυο τους ποτέ δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, και τώρα πιστεύουν ότι είναι η κατάληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Μέχρι την αρχή της νέας χρονιάς, θα υπάρχει και τέταρτο μέλος στην οικογένεια Τζον - Φέρνις."

Ο τραγουδιστής έχει άλλοτε δηλώσει ότι η προσπάθειά του να μείνει καθαρός, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά της ζωής του. Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη είπε ότι η ζωή του θα ήταν εντελώς διαφορετική αν δεν είχε ξεπεράσει τους εθισμούς του. "Δε θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Δε θα είχα τον Zachary, δε θα είχα τον Ντέιβιντ, δε θα είχα τιποτα". Αποκάλυψε επίσης ότι παλιότερα υπόμεινε ...βασανιστήρια από συντρόφους του, που τον κακοποιούσαν φυσικά και λεκτικά.

"Ημουν το τέλειο θύμα. Κάποιος ήταν βίαιος στην πράξη και κάποιος στα λόγια. Πάντα ήμουν το θύμα. Φοβόμουν συνέχεια", δήλωσε, ενώ τόνισε ότι αναφερόταν σε ανθρώπους με τους οποίους είχε σχέση χωρίς όμως να αποκαλύψει τις ταυτότητές τους.

Δήλωσε ακόμη ότι φοβάται πως και ο γιος του ο Zachary θα γίνει στόχος εκφοβισμού, καθώς δεν είναι μέλος μιας τυπικής οικογένειας... Ξέρω ότι όταν θα πάει σχολείο θα τον κοροϊδεύουν και θα του λένε 'εσύ δεν έχεις μαμά' για αυτό και θα καθίσουμε όλοι μαζί να τον προειδοποιήσουμε και να του μιλήσουμε για να είναι έτοιμος να αντιμετωπισει κάθε σχετική κατάσταση.

Επιπλέον ειπε για τον ενός έτους γιο του ότι είναι ότι καλύτερο του έχει συμβεί. "Οταν δεν είμα καλά,τον βλέπω και χαμογελάω. Αν δεν ειμαι μαζί του, αγκαλιάζω το μαξιλάρι μου και προσποιούμαιο ότι αγκαλιάζω εκείνον. Δεν ξέρεις την αληθινή αγάπη αν δεν αποκτήσεις παιδί."

Ο Ελτον είπε ότι δουλεύει με τη νονά του παιδιού, τη Λέιντι Γκαγκα (Lady Gaga) σε μια καμπάνια καταπολέμησης του σχολικού εκφοβισμού καθώς πολλά παιδιά έχουν φτάσει μέχρι και την αυτοκτονία.

Ε.Σ.