O νικητής του American Idol κυκλοφορεί νέο άλμπουμ

30.03.2012
Ο νικητής του American Idol Season 8, Κρις Αλεν (Kris Allen), ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του δεύτερού του album με τίτλο THANK YOU CAMELLIA

Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του Κρις Αλεν κυκλοφόρησε το 2009 όταν κέρδισε τον τίτλο του American Idol. Το THANK YOU CAMELLIA θα είναι διαθέσιμο σε απλή και deluxe έκδοση.

Το πρώτο single από το THANK YOU CAMELLIA έχει τον τίτλο “The Vision of Love” και μόλις κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα στο iTunes και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την 19/RCA Records. Το άλμπουμ του μπορείτε να το προ-παραγγείλετε σήμερα στο www.krisallenofficial.com. Γραμμένο από τον Κρις Αλεν μαζί με τους Νασρι (Nasri) και Ανταμ Μεσινγκερ (Adam Messinger) (Chris Brown/Justin Bieber), και σε παραγωγή των ίδιων το “The Vision of Love” αναδεικνύει το ταλέντο του Αλεν ως ερμηνευτή και τραγουδοποιό. Το επιτυχημένο single του από το ντεμπούτο του album “Live Like We’re Dying” έφτασε στο #3 του Hot AC και στο Top 10 στην κατηγορία Pop. Μεγάλη ανταπόκριση υπήρξε και με το νέο του single “The Vision Of Love” κάνοντας το ντεμπούτο του αυτή την εβδομάδα στην κατηγορία "Most Added" του Hot AC με την υποστήριξη ραδιοφωνικών σταθμών από το Denver, το Las Vegas, το San Diego, το Portland και πολλών άλλων.

Ο Κρις Αλεν (Kris Allen), έγραψε μαζί με άλλους καλλιτέχνες όλα τα τραγούδια του THANK YOU CAMELLIA αλλά και συμμετείχε στην παραγωγή κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων.

Επισης θα ερμηνεύσει νέο υλικό από το επερχόμενό του αλμπουμ στο “Live in the Vineyard” φεστιβάλ στις 13 Απριλίου στο Uptown Theater, στη Napa, CA που θα συμμετέχουν οι Τσέισον Μραζ (Jason Mraz), Μάγιερ Χόθορν (Mayer Hawthorne), Ματ Κίρνεϊ (Mat Kearney) και πολλοί άλλοι.

Ο Κρις επίσης πραγματοποιεί έναν παγκόσμιο διαγωνισμό remix του τωρινού του single “The Vision of Love” που ξεκινάει σήμερα. Επισκεφθείτε το http://www.krisallenofficial.com/remix για περισσότερες λεπτομέρειες.

Από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του ως νικητής του American Idol το 2009, έχει καταφέρει να έχει πέντε singles στα Billboard charts. Το ομώνυμο ντεμπούτο του album περιλαμβάνει την επιτυχία “Live Like We’re Dying”, που έχει συνολικά πάνω από 1,7 εκατομμύρια διαδικτυακές πωλήσεις. Από την κυκλοφορία του album του ως σήμερα έχει περιοδεύσει με τους Keith Urban, Maroon 5, Barenaked Ladies, Lifehouse αλλά και έχει πραγματοποιήσει το δικό του tour.

http://www.krisallenofficial.com/ph

Κάντε follow τον Kris @KrisAllen and facebook.com/KrisAllen