Γουίτνεϊ Χιούστον: λαμπερή όσο ποτέ στο τρέιλερ του Sparkle!

03.04.2012
To επίσημο τρέιλερ του Sparkle δόθηκε στη δημοσιότητα!

Πρόκειται για την ταινία που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston), μία διασκευή του 1976, στο οποίο η ερμηνεύτρια παρουσιάζεται ως μητέρα τριών κοριτσιών που σχηματίζουν ένα γκρουπάκι και παλεύουν με τη δόξα και τον εθισμό στα ναρκωτικά.

Η Χιούστον θα επέστρεφε στη μεγάλη οθόνη 20 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Σωματοφύλακα, στο οποιο πρωταγωνίστησε με τον Κέβιν Κόστνερ. Ηταν και η παραγωγός του Sparkle, μία ακόμη προσπάθει που έμεινε όμως μισή.

Στο τρέιλερ η Χιούστον δείχνει ευτυχής και υγιής.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την ιστορία των κοριτσιών του 1960, τις γνωστές The Supremes, ενώ στην πρωτότυπη ταινία πρωταγωνιστούσε η νονά της Γουίτνεί, η Αρίθα Φράνκλιν (Aretha Franklin).

Η εκδοχή του 2012 λαμβάνει χώρα στο Ντιτρόιτ στην εποχή της Motown και η Χιούστον παίζει την μητέρα Εμα (Emma).

Στο κλιπ, μία συναισθηματικά φορτισμένη Εμα στέκεται στο κέντρο μιας άδειας εκκλησίας και ερμηνεύει ένα τραγούδι ελπίδας, καθώς πιο πίσω παίζουν σκηνές από τις ανισσόροπες σχέσεις των κοριτσιών της με τα αγόρια τους και τις επαγγελματικές τους προσπάθειες.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων του "Sparkle," η Γουίτνεϊ συζήτησε τον χαρακτήρα που υποδύεται "Εχω μια 18χρονη κόρη. Αγάπησα το ρόλο αυτής της γυναίκας και ένιωσα την αγάπη που είχε για τα παιδιά της, καθώς και την προσπάθειά της να κρατήσει μαζί τον πατέρα τους. Ενιωσα το πάθος της. Οταν μου ζήτησαν να παίξω το ρόλο, το πρώτο που σκέφτηκα είναι, οκ, έχω κάνει πολύ μεγάλη εξάσκηση σε αυτό το ρόλο έτσι κι αλλιώς".

Η Γουίτνεϊ σχεδίαζε να κάνει την παραγωγή σε αυτή την ταινία εδώ και πάνω από δέκα χρόνια. Η R&B τραγουδιστρια Aaliyah ήταν να παίξει σητν ταινία, αλλά σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα και το πρότζεκτ έμεινε μετέωρο.

Το τρέιλερ κλείνει με την Εμα να δίνει συμβουλές στην κόρη της.. "Πάντα ήξερα οτι έχεις το χάρισμα. Κι αυτό με κάνει να νιώθω ότι έχω κάνει κάτι σωστό. Μην το χάσεις"... κουβέντα που ακούγεται σαν αληθινή συζήτηση μεταξυ της Γουίτνεϊ και της μητέρας της Σίσι, πολλά χρόνια πριν...

Το "Sparkle" θα αρχίσει να προβάλλεται στις άιθουσες στις 17 Αυγούστου.

Ε.Σ.