Οι One Direction κατακτούν και τον Λευκό Οίκο!

03.04.2012
"Είναι απίστευτοι, αξιαγάπητοι και με κάνουν πολύ χαρούμενη" είπε η Κέλι Όμπορν(Kelly Osbourne) για τους συμπατριώτες της και δεν είναι η μόνη που έχει εσθουσιαστεί μαζί τους.

Η συγκεκριμένη ποπ μπάντα έχει τρελάνει όλα τα κοριτσάκια παγκοσμίως, είναι η χαρά των κομμωτών που μπορούν να πειραματίζονται στα κεφάλια τους για ώρες κι αν τους προσέξεις δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει το μαλλί ούτε μετά από τρίωρη συναυλία και η Αμερική τους αναζητά απεγνωσμένα. Όχι μόνο οι κοινοί θνητοί φανς αλλά και η ίδια η κυβέρνηση.

Οι One Direction έλαβαν πρόσκληση από την Μισέλ Ομπάμα (Michelle Obama) για να επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα του Πάσχα για το καθιερωμένο Easter egg hunt που τηρούν κάθε χρόνο. Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών είχε το αγγλικό συγκρότημα στα βραβεία Kid’s Choice κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να κάνει δώρο στις κόρες της (η Μάλια 13 και η Σάσα 10) τους πέντε teen γόηδες.

Όλο το γκρουπ ενθουσιάστηκε και δήλωσε επίσης πως ήταν η πιο εντυπωσιακή και κομψή παρουσία στα βραβεία ενώ Harry τη ρώτησε αστειευόμενος αν μπορούν να παραγγείλουν πίτσα από τον Λευκό Οίκο μ εκείνη να του απαντάει πως φτιάχνουν δικιά τους.

Όμως τελικά δε θα μπορέσουν να κάνουν τη χάρη της συζύγου του προέδρου Ομπάμα(Obama) λόγω των συναυλιών τους στην Αυστραλία στα πλαίσια της περιοδείας τους αλλά απ’ ότι είπε μια πηγή στη Sun θα ήθελαν πάρα πολύ να πάνε κάποια άλλη στιγμή.

Κ.Π