Έρχεται νέα περιοδεία για τη Ριάνα!

03.04.2012
Η 24χρονη τραγουδίστρια μαζί με ταινίες , ντακαπάζ και τη μανία της social media, ετοιμάζει καινούρια περιοδεία που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.

Τον τελευταίο καιρό η Ριάνα (Rihanna) δεν απασχολεί κανέναν τόσο με τη μουσική της όσο με τις εμφανίσεις της, τις αλλαγές στα μαλλιά της, τις περίεργες φωτογραφίες που ποστάρει στο twitter, τις κόντρες με τις κοπέλες των πρώην της και άλλα τέτοια παρόμοια. Σύμφωνα με την ίδια, εκείνη δε θεωρεί τον εαυτό της προκλητικό ούτε τόσο τολμηρό όπως λένε γενικά και υποστηρίζει πως οτιδήποτε κάνει της βγαίνει εντελώς φυσικά.

Αυτές τις μέρες, με κατάμαυρο μαλλί και ξυρισμένη την αριστερή πλευρά, προμοτάρει την ταινία στην οποία συμμετέχει με τον τίτλο Battleship, ταξιδεύοντας συνέχεια σ’ όλο τον κόσμο και στον τελευταίο της σταθμό στην Ιαπωνία αέφερε πως θα ήθελε πολύ να υποδυθεί την Γουίτνεϊ Χιούστον(Whitney Houston) στα κινηματογραφικά καρέ.

"Είναι ένας ρόλος που θα έδινα όλο μου το είναι για να τον παίξω καλά. Την είχα γνωρίσει σ' ένα πάρτυ του Κλάιβ Ντέιβις (Clive Davis) και την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά μου είδωλα και το πρώτο τραγούδι που είχα κολλήσει και άκουγα συνέχεια ήταν το I will always love you. Όλα της τα τραγούδια έπαιζαν συνέχει αστο σπίτι όπως επίσης και οι μουσικές των Σελίν Ντιον(Celine Dion) και Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey). είπε η 24χρονη τραγουδίστρια στη συνέντευξη τύπου.

Αλλά δεν έχει παρατήσει τη μουσική καριέρα όσο θα νόμιζες. Σε συνέντευξη της στον ραδιοφωνικό σταθμό Capital FM δήλωσε πως σχεδιάζει περιοδεία το 2013 και η οποία θα είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες , εντελώς διαφορετική απ ότι έχει κάνει μέχρι τώρα και θα κάνει τα πάντα για να εξτασιαστούν οι θαυμαστές της.

Κ.Π