Η Τζένιφερ Λόπεζ σε σέξι παιχνίδι με το τεκνό (της)!

03.04.2012
Η 42χρονη καλλιτέχνιδα παίζει με τον χορευτή- σύντροφό της στο νέο της κλιπ Dance Again, που θα ντεμπουτάρει στο American Idol αυτή την Πέμπτη.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) παίζει ένα σέξυ ερωτικό παιχνίδι με το αγόρι της. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν την ίδια με τον 24χρονο αγαπημένο της να κλείνουν τα μάτια ο ένας του άλλου, με ένα μαύρο μαντήλι που γράφει "Η αγάπη είναι τυφλή".

Ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) ημίγυμνος κλείνει τα μάτια της καλής του, σε μία προκλητική φωτογράφηση.

“Κανείς δεν ξέρει τι νιώθω μέσα μου, το βρίσκω χαζό, γιατί να το κρύψω ότι αγαπώ να σου κάνω έρωτα" είναι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού.

Το ζευγάρι βγαίνει εδώ και μερικούς μήνες, μετά τον χωρισμό της από τον Μαρκ Αντονι (Marc Anthony) και δεν κρύβουν καθόλου τον έρωτά τους. O Σμαρτ, έχει φωτογραφηθεί με τη Λόπεζ παντού από το Μαϊάμι μέχρι τη Βραζιλία.

Η Τζένιφερ έχει ήδη παντρευτεί τρεις φορές, αλλά φαίνεται πιο ερωτευμένη από ποτέ, ενώ όλοι οι φίλοι τους μιλούν για ένα πολύ δυνατό έρωτα τονίζοντας ότι ο Κάσπερ 'της φέρεται σα βασίλισσα'.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λόπεζ παίζει σε κλιπ της μαζί με σύντροφό της. Ο πρώην αγαπημένος της Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) είχε κάνει μία καμέο εμφάνιση στο κλιπ του Jenny From the Block. Τώρα παντρεμένος με τη Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) και πατέρας τριών παιδιών έχει δηλώσει ότι μετάνιωσε για το βίντεο, στο οποίο φαίνεται να χαϊδεύει την ξαπλωμένη με μαγιό Λόπεζ.

Ε.Σ.