Τραγικές λεπτομέρειες για τον θάνατο της Γουίτνεϊ

05.04.2012
Εικόνες τρόμου η τελευταίες στιγμές που έζησε οι αγαπημένη 48χρονης τραγουδίστριας

Λίγες ώρες πριν το Grammy πάρτυ του μέντορα της Κλάιβ Ντέβις (Clive Davis) στο Μπέβερλι Χιλς, η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) παραπονέθηκε πως την πονούσε ο λαιμός της και πήγε στο δωμάτιο της για να κάνει μπάνιο και να ετοιμαστεί. Δυστυχώς δεν κατάφερε ποτέ να βγει έξω και ανακοινώθηκε πως έφυγε από τη ζωή με τα πρώτα αποτελέσματα της βιοψίας να βγαίνουν τον Μάρτιο.

Ο ιατροδικαστής είχε ισχυριστεί πως η αιτία του θανάτου της ήταν καρδιακή προσβολή που υπέστη μετά από χρήση κοκαΐνης και βυθίστηκε στο νερό της μπανιέρας της όπου και βρέθηκε νεκρή.

Σήμερα βγήκαν στη δημοσιότητα αρκετές φρικιαστικές λεπτομέρειες για την τραγική κατάσταση της όταν η βοηθός της τη βρήκε αναίσθητη στο μπάνιο και η τελική διάγνωση ήταν αρτηριοσκληρωτικό καρδιακό επεισόδιο λόγω της υπερβολική χρήσης κοκαΐνης και φαρμάκων

Η 48χρονη τραγουδίστρια ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα, η μύτη της έτρεχε αίμα, είχε κοψίματα στα χείλια και σ’ όλο το αριστερό της χέρι, τρυπήματα από βελόνα, μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος της και φορούσε μία καστανή περούκα την οποία όταν την έβγαλαν διαπίστωσαν πως τα κανονικά της μαλλιά ήταν υπερβολικά αδύναμα κι αραιά.

Το νερό στη μπανιέρα ήταν τρομερά καυτό (93.5 βαθμοί Κελσίου), είχε ένα έγκαυμα στην πλάτη δίπλα της υπήρχε μία πλαστική σακούλα γεμάτη χάπια, ένα κουτάλι με μία ουσία κρυσταλλικής φύσεως, λευκή σκόνη σε μορφή πούδρας(κοκαΐνη) που βρέθηκε και στη βάση του καθρέφτη όπως επίσης μπουκάλια σαμπάνιας και τασάκια με γόπες πεταμένα τριγύρω. Σίγουρα δε θα θέλε να θυμάται κανείς έτσι μία από τις πιο αγαπημένες και λαμπερές τραγουδίστριες που έχουν περάσει από τη μουσική.

Κ.Π