Μινάζ καλεί Μπιγιονσέ!

05.04.2012
Η 29χρονη ράπερ λέει δυνατά ό,τι σκεφτόταν τόσο καιρό για την επόμενη συνεργασία της...

Οι Άγγλοι αυτές τις μέρες έχουν τα άλμπουμ της στη διαπασών στα σπίτια και μαθαίνουν τους στίχους των κομματιών της απ έξω για να πάνε προετοιμασμένοι στις συναυλίες της. Η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) γυρίζει αυτές τις μέρες τις σκηνές τις Αγγλίας κι έκανε μια στάση στη ραδιοφωνική εκπομπή Breakfast club για ν αποκαλύψει την επόμενη συνεργασία αλλά και για να ενθαρρύνει τις γυναίκες mcs.

Έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους πολυσυζητημένους και χιλιοειπωμένους καλλιτέχνες με αποκορύφωμα την τελευταία της με τη Μαντόνα (Madonna) αλλά δεν της έχει κάνει ακόμα την τιμή να μπει στο στούντιο μαζί της η σύζυγος του Τζέι Ζι (Jay- Z).

Απ ότι είπε στη συνέντευξη της στον σταθμό θέλει πάρα πολύ να συνεργαστεί με τη Μπιγιονσέ (Beyonce) στο άμεσο μέλλον, κάτι που το ζητάνε επίμονα και οι φανς της και θα το επιδιώξει σύντομα. Επίσης επειδή η χιπ χοπ σκηνή είναι κυρίως ανδροκρατούμενη, έβαλε το ξυπνητήρι στο ασθενές φύλο που δεν τολμάει και πάρα πολύ να ασκήσει το άθλημα.

"Πολλές γυναίκες θέλουν να γράψουν και ν απουν χιπ χοπ κομμάτια αλλά δεν τους έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες. Προσπαθώ πολύ να εξελιχθώ σαν ράπερ. Παρακολουθώ αυτό που έχει κάνει ο Jay- Z και σκέφτομαι πως αν μπορεί εκείνος τότε κι εγώ είμαι ικανή να το πετύχω. Το ότι δεν είμαι άντρας δεν υπάρχει καμία διαφορά." ανέφερε χαρακτηριστικά h 29χρονη χιπ χόπερ και σχεδιάζει συναυλίες- έκπληξη προσεχώς.

Κ.Π