Μαντόνα σε Μπρίτνεϊ: "Έλα να ξαναφιληθούμε!"

06.04.2012
Δελεαστικές προτάσεις για να επαναλάβουν φιλιά που είχαν προκαλέσει και τούρτες στον παραγωγό της...

Τη στιγμή που η μαθήτρια έχει αρχίσει να γίνεται κορίτσι για σπίτι, έχει βρει την (υπερβολική) ηρεμία της και έχει αφήσει τις καταχρήσεις, η δασκάλα της υπενθυμίζει το ρητό «η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως» και την προκαλεί να δημιουργήσουν στον κόσμο ένα déjà vu. Γιατί μπορεί να επέστρεψε αλλά γουστάρει την ανακύκλωση παλιών ωραίων στιγμών.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) έστειλε τα συγχαρητήρια της στη Μαντόνα (Madonna) μέσω twitter για το καινούριο της άλμπουμ MDNA γράφοντας ότι κάθε κομμάτι είναι συγκλονιστικό και ακολούθησε μία συζήτηση με προκλητικές-παθέτικ προτάσεις για περσινά ξινά γλωσσόφιλα από τη 53χρονη τραγουδίστρια.

Πίσω στο 2003 οι δυο τους είχαν φιληθεί το στόμα επι σκηνής στα MTV Video Music Awards και με αφορμή αυτό η Μαντόνα απάντησε «Ελα να με φιλήσεις ξανά. Μου λείπεις!» με τη Μπρίτνεϊ να το βρίσκει "δελεαστικό" και πως θα δεχόταν να το επαναλάβουν.

Εκτός ίντερνετ, η Madgie γέμισε το πρόσωπο του μάνατζερ της Γκάι Όσερι (Guy Oseary) με τούρτες (δες φωτογραφίες παρακάτω) φωνάζοντας του "Σ ευχαριστώ που μ έκανες να δουλέψω τόσο σκληρά". Αυτό δεν έγινε μια οποιαδήποτε μέρα αλλά στο πάρτυ έκπληξη που της οργάνωσε η παραγωγή για την μεγάλη επιτυχία του καινούριου της δίσκου και το ρεκόρ για τα πιο πολλά νούμερο ένα άλμπου από σόλο καλλιτέχνη γιατί μην ξεχνάς πως είναι εκείνη που κατέβασε την μόνιμο κάτοικο της πρωτιάς των charts, Αντέλ (Adele).

Κ.Π