Η Κέιτι Πέρι βαρέθηκε να είναι διάσημη!

09.04.2012
Η 27χρονη σταρ της ποπ δεν έχει πια και την καλύτερη σχέση με τις κάμερες και τα φλας...

Στα 27 της χρόνια, έχει πουλήσει πολλά εκατομμύρια άλμπουμ, έχει πετύχει μεγάλα ρεκόρ, έχει παντρευτεί κι έχει χωρίσει, είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στη βιομηχανία της μουσικής, οι συναυλίες της είναι πάντα sold out. Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) σε συνέντευξη της στην Teen Vogue δήλωσε ότι έχει βαρεθεί να είναι διάσημη και ειδικά μετά την εμμονή των ΜΜΕ μαζί της όταν πήρε διαζύγιο με τον Ράσελ Μπραντ (Russel Brand).

“Δε μπορώ άλλο τη δημοσιότητα αλλά δεν έχω βαρεθεί να δημιουργώ. Η δημοσιότητα είναι νομίζω ένα αηδιαστικό προϊόν κι ένα πολύ ντελικάτο πλάσμα- μπορεί να σ αγαπήσει και ύστερα να σου επιτεθεί. Αλλά πραγματικά έχω σταματήσει αρκετό καιρό να δίνω τόση σημασία στο τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα." είπε ανάμεσα σε άλλα.

Πρόσθεσε επίσης πως θέλει οι θαυμαστές της να την αντιμετωπίζουν σαν έναν νορμάλ άνθρωπο και πως της αρέσει να είναι προσιτή και φιλική όσο περισσότερο μπορεί. "Όταν συναντάω φανς και κλαίνε μόλις με βλέπουν τους λέω να ηρεμήσουν γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνουν. Δεν πρόκειται να σας δαγκώσω, να σας επιτεθώ ή να σας ζητήσω τρεις ευχές. Ας περάσουμε απλά καλά!" τόνισε η Πέρι η οποία έχει αποκτήσει πολύ ωραίους φίλους τελευταία...

Κ.Π