Ο Αξλ αρνείται τη σχέση του με τη Λάνα

10.04.2012
Ο κιθαρίστας των Guns n Roses διαψεύδει τις φήμες που λένε πως ο frontman της μπάντας είναι ο καινούριος αγαπημένο της 25χρονης τραγουδίστριας.

Τώρα εκεί που πίνεις τον καφέ σου και είχες πει σε όλους τα νέα για τη Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) και τον Αξλ Ρόουζ (Axl Rose) , πως τους τσάκωσαν οι φωτογράφοι ξαφνικά και πως ξεπέρασε τον Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson), έρχεται ο κιθαρίστας των Guns n Roses να σου χαλάσει όλη την εικόνα που είχες φτιάξει για τους δυο τους.

Ο Dj Ashba έκανε μια επίσκεψη στο site TMZ για να διαψεύσει τις φήμες και δήλωσε πως ο 50χρονος τραγουδιστής της μπάντας του δεν βγαίνει με τη Λάνα και είναι η σχέση τους είναι μόνο φιλική. «Δε νομίζω ότι είναι ζευγάρι. Ο Αξλ είναι πραγματικά ένας κουλ τύπος και του αρέσει να κάνει παρέα με κουλ άτομα» είπε ύστερα από την υστερία που έχει ξεκινήσει από χθες σε όλα τα ιντερνετικά ταμπλόιντ.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι τους είδαν να φεύγουν με το ίδιο SUV αμάξι από ένα γνωστό μαγαζί στο Λος Άντζελες και να μπαίνουν στο ξενοδοχείο Chateau Marmont κι επειδή είναι γνωστή η λατρείας της 25χρονης τραγουδίστριας για το συγκρότημα, ο συνειρμός ήταν εύκολος.

Κ.Π