Hot mamma: Η Μπιγιονσέ στην παραλία!

10.04.2012
H όμορφη μαμά γέννησε την κόρη της Μπλου Άιβι (Blue Ivy) τρεις μήνες πριν αλλά δεν έχασε χρόνο να δείξει τις ..."μεταγγεννητικές" της καμπύλες!

Εκανε την εμφάνισή της στην παραλία του St Barts με τον σύζυγό της Τζέι Ζι (Jay-Z), και φόρεσε ένα 'ταπεινό' ολόσωμο μαγιώ.

Η Μπιγιονσέ (Beyoncé) ήταν πανέμορφη στο μαύρο της μαγιό (με ενσωματωμένο φουστάκι) και με τα μαύρα της γυαλιά. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά, φορούσε χρυσά σκουλαρίκια και ένα μακρύ κολιέ του οποίου η αλυσίδα έπεφτε ανάμεσα στο στήθος της και δεν ήταν παρά εντυπωσιακή. Φαινόταν ευτυχής και ήρεμη, ενώ κάποια στιγμή τεντώθηκε με χαρά και οι παπαράτσι απαθανάτισαν τη σκηνή.

Η βόλτα της στη θάλασσα έγινε παρέα με τον Τζέι Ζι, καθώς το ζευγάρι περνάει λίγες ώρες μακριά από τη μικρή τους κόρη. Οι δυο τους πέρασαν τη μέρα στην αμμουδιά σε ένα διάλειμμα απο το σκληρό πρόγραμμά τους μετά τη γέννηση της κόρης τους, παρέα με ένα καλάθι με κρασί, πολλά μπουκάλια νερό, αλλά και χυμό απο μία καρύδα που ήπιε ο Τζέι Ζι.

Προχθές το ζευγάρι είχε μαζί την μικρή Μπλου Άιβι και φωτογραφήθηκαν πάνω σε σκάφος. Η μαμά Μπι την κρατούσε στην αγκαλιά της, φορώντας τζιν σορτς, ένα πορτοκαλί σακάκι και ένα λευκό T-shirt, ενώ ο Τζέι Ζι φορούσε ριγέ μπλουζάκι με μπλε σορτς.

Το διάλειμμά τους σύντομα θα τελειώσει, αφού η Μπιγιονσέ ετοιμάζει την επιστροφή της στα μουσικά πράγματα τον επόμενο μήνα, για τον οποίο έχει προγραμματισμένα τρία σόου στο Νιου Τζέρσεϊ.

Πρόσφατα το δημοφιλές ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του γάμου του, γιορτάζοντας την τέταρτη επέτειο τους στις 4 Απριλίου σε μία συγκινητική τελετή.

Ε.Σ.