Σε ελεύθερη πτώση οι πωλήσεις της Μαντόνα

11.04.2012
Η 53χρονη ποπ βασίλισσα έχιε κάθε λόγο να αισθάνεται απογοητευμένη από την (αποτυχημένη) επιστροφή της

Είναι εκείνη η γυναίκα καλλιτέχνις που κατέχει το ρεκόρ με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής και μπήκε στο βιβλίο Guinness και παρ όλο που παλιά της κομμάτια είναι ακόμα στα charts, ζει τη μεγαλύτερη αποτυχία στην καριέρα της.

Τώρα τα πράγματα αντιστρέφονται. Η Μαντόνα (Madonna) πετάει σε ελέυθερη πτώση με το καινούριο της άλμπουμ MDNA (είχαμε πει γι’ αυτό εδώ) και κάνει τις χειρότερες πωλήσεις στην ιστορία για καινούριο δίσκο τη δεύτερη βδομάδα της κυκλοφορίας του.

Μπορεί να σκόραρε ως το πιο εμπορικό άλμπουμ του 2012 στην Αμερική και έγινε το 8ο από τη δισκογραφία της που ανεβαίνει στην πρωτιά του Billboard 200 αλλά το Forbes δεν έχει καλά νέα. Αναφέρει πως οι πωλήσεις του θα πέσουν κατά 88% και από 359.000 αντίτυπα που έφυγαν από τα ράφια την πρώτη βδομάδα, θα πάρει τον κατήφορο των 46.000.

Η εταιρία της 53χρονης τραγουδίστριας, Interscope και η Live Nation που είναι υπεύθυνη για τις ζωντανές εμφανίσεις της, έκαναν τη συμφωνία να έχουν προς πώληση το MDNA στις συναυλίες της αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι το αναμενόμενα αφού το κοινό αγόρασε μόλις 185.000 σύμφωνα με τον Hollywood Reporter.

K.Π