Ο σέξι Κάσπερ της Λόπεζ σε ρόλο... μελισσούλου!

11.04.2012
Μέχρι πριν γίνει ο σέξυ σύντροφος, ήταν ένα μελισσάκι!

Eίναι το αγόρι της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) τώρα πια, αλλά τα πράγματα δεν ήταν γεμάτα δόξα πάντα για τον Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart).

Και ό,τι έκανε προηγουμένως, αποκαλύφθηκε μέσα από ένα παλιό βίντεο που αναμένεται να προκαλέσει συζήτηση στη σόουμπιζ. Ο επαγγελματίας χορευτής ντυμένος μέλισσα, δείχνει τις ικανότητές του στο breakdance για την διαφημισιτκή καμπάνια των παγωτών Haagen-Dazs τον Αύγουστο του 2008.

Η καμπάνια έχει τον τίτλο Help the Honeybees και στοχεύει να αυξήσει την ευσυνειδησία των ανθρώπων για τους μειούμενους πληθυσμούς σημαντικών εντόμων.

Ο Κάσπερ που γιόρτασε τα 25α του γενέθλια, φοράει ένα καπελάκι με κεραίες εκτος του κοστουμιού της μέλισσας.. Το βίντεο μπορεί να τον φέρει σε αμηχανία, αλλά κανείς δεν αμφισβητεί το ταλέντο του. Ο κατά 18 χρόνια νεότερος της, μπορεί τουλάχιστον να είναι χαρούμενος που είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας. Το βίντεο ξεκινάει με τον Κάσπερ να λεει "Γεια σας μέλισσες, βρήκα λίγο νέκταρ. DJ Honey, ρίχτο. Το σμήνος στη συνέχεια σχηματίζει ένα κύκλο με τον Κάσπερ να χορεύει στη μέση αυτού.

Έχει σίγουρα καταφέρει πολλά από τότε μέχρι σήμερα που πρωταγωνιστεί στο νέο κλιπ της καλής του, Dance Again, στο οποίο παίρνουν πολλές καυτές πόζες. Για τα γενέθλιά του του αγόρασε .. ένα λευκό φορτηγάκι Dodge Ram στο οποίο τον έχουν φωτογραφήσει πολλές φορές στο Λος Αντζελες οι παπαράτσι.

Ε.Σ.