Η Λέιντι Γκάγκα ανακοίνωσε την περιοδεία της

11.04.2012
Η εκκεντρική καλλιτέχνιδα αποκάλυψε τις 21 ημερομηνίες του The Born This Way Ball από το τουίτερ της.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για την πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή της περιοδεία! Η εκκεντρική καλλιτέχνιδα αποκάλυψε τις 21 ημερομηνίες του The Born This Way Ball από το τουίτερ της, ενώ το σετλιστ περιλαμβάνει τα κομμάτια απο το άλμπουμ Born This Way και τα αγαπημένα της από το The Fame και το The Fame Monster.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 21 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ BORN THIS WAY BALL ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. #ImGoingToTheBTWBall (sic)” έγραψε στο ποστ της.

Ξεκινάει από τις 14 Αυγούστου στη Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ η ζήτηση για τα σόου σε Αυστραλία και Ασία ειναι εξωπραγματικές. Η παγκόσμια περιοδεία ξεκινάει στις 27 Απριλίου απότη Σεούλ, πριν κατευθυνθεί στην Ευρώπη.

Ο Γερμανός dj της ηλεκτρονικής μουσικής και παραγωγός ZEDD θα κάνει support στις συναυλίες της στην Ασία και η DJ Lady Starlight θα είναι μαζι της στις εμφανίσεις της στην Αυστραλια. Οι βρετανοί The Darkness είναι οι καλεσμένοι για τις ευρωπαϊκές συναυλιες.

Είναι η πρώτη της περιοδεία από την κυκλοφορία του άλμπουμ Born This Way που έχει πουλήσει περίπου 6 εκ. αντίγραφα σε όλο τον κόσμο από τότε που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο. Τα άλμπουμ της, το The Fame Monster (2009) και το The Fame (2008) έχουν πουλήσει 15 εκ. άλμπουμ παγκσμίως.

"Η περιοδεία θα είναι μία Electro-Metal Pop-Opera - η ιστορία της Αρχής, η γέννηση του Βασιλείου της Δόξας. Πώς γεννηθήκαμε και πώς θα πεθάνουμε εορτάζοντας" γράφει η ίδια.

Ε.Σ.