Ριάνα & Κέιτι Πέρι: Αχώριστες...

16.04.2012
Eίναι καλές φίλες εδώ και χρόνια και το απέδειξαν με μια ξαφνική ζεστή αγκαλιά!

Eίναι καλές φίλες εδώ και χρόνια, και φαίνεται ότι η Ριάνα (Rihanna) ήθελε να δώσει μια αγκαλιά στη φίλη της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) στο Coachella Festival, και έτσι διέκοψε την ερμηνεία της για να πάει κοντά στην κολλητή της.

Η 24χρονη Ριάνα τραγουδούσε με το σέξυ σορτσάκι της και ένα τοπάκι (και το γνωστό καπελάκι που γράφει ΒΟΥ) όταν είδε την Πέρι και χωρίς δεύτερη σκέψη την πλησίασε. Με τις μπούκλες της και το φλοράλ φόρεμα της η Κέιτι φαινόταν σε άλλη διάθεση από αυτή της Ριάνα, πιο ..ρομαντική.
Η Ριάνα εν τω μεταξύ όλη μέρα ανέβαζε φωτογραφίε της στο τουίτερ, σε σέξυ πόζες με αποκαλυπτικά ρούχα και πικάντικα σχόλια. Σε άλλες προέτασσε το στήθος και σε άλλες τα οπίσθια, αλλλά σε όλες φαινόταν ήρεμη και ξεκούραστη, μετά την μίνι περιοδεία της για την προώθηση της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί, το Battleship. Ηταν στο Σίδνεϊ και πριν από αυτο στο Τόκιο, όπου βρέθηκε για αρκετές συνεντεύξεις και τηλεοπτικές εκπομπές.
Σε μία εκπομπή μάλιστα αφόπλισε τον οικοδεσπότη με την απάντησή της, όταν η κουβέντα οδηγήθηκε στην προσωπική της ζωή...
- Είναι εκνευριστικο να σε συνδέουν με τόσους επώνυμους, τοσο συχνά, επειδή απλώς μπορεί να φωτογραφήθηκε μαζί τους? ρώτησε ο οικοδεσπότης του αυστραλέζικου TV show "Sunrise", αναφερόμενος στις υποτιθέμενες σχέσεις της με τον ράπερ Ντρέικ, τον Κρις Μπράουν και τον Αστον Κούτσερ, για να λάβει την απάντηση από τη Ριάνα
-Πολύ εκνευριστικό. Τόσο εκνευριστικό όπως όταν σε ρωτάνε γι αυτό.
Ε.Σ.