Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δε μπορεί τη μυρωδιά του νοσοκομείου

17.04.2012
Ο αμερικάνος τραγουδιστής συζήτησε τα αρώματα που δεν αντέχει από τα νοσοκομεία μέχρι τα σκυλιά...

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) νιώθει απαίσια όταν εισπνέει τη μυρωδιά του νοσοκομείου, ακόμη κι όταν δε βρίσκεται εκεί και τη μυρίσει από κάπου που του τη θυμίζει.

Ο αμερικάνος τραγουδιστής συζήτησε τα αρώματα που δεν αντέχει και στη κορυφή αυτής της λίστας είναι το καθαριστικό υγρό, το παλιό φαγητό και η μυρωδιά στα ιατρικά κέντρα, που του γυρνάνε το στομάχι αμέσως μόλις ευαισθητοποιηθούν τα ρουθούνια του.

“Δε μου αρέσει η μυρωδιά των νοσοκομείων. Εχουν μία πολύ συγκεκριμένη μυρδιά, με ενοχλεί τόσο που νιώθω πραγματικά άσχημα όταν την αισθανθώ" δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό InStyle.

Ο 31χρονος νιώθει το ίδιο άσχημα όταν επισκέπτεται τον οδοντίατρό του, καθώς δεν αντέει τη μυρωδιά του αντισηπτικού που έχουν όλα τα χειρουργεία. Δηλώνει όμως επιπλέον ότι το αληθινό του πρόβλημα δεν είναι ακριβώς αυτό... "τα οδοντιατρεία με φοβίζουν... Και οι ήχοι που ακούγουνται εκεί μέσα είναι χειρότεροι από τις μυρωδιές τους!" είπε γελώντας.

Και συμπλήρωσε μία ακόμη μυρωδιά που δεν του αρέσει... Παρόλο που αγαπάει τα ζώα, και ειδικά τα δικά του, παραδέχθηκε ότι όταν τα δύο του μπόξερ βγαίνουν στη βροχή, μετά μυρίζουν πολύ άσχημα.

Ε.Σ.