Ο σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον διεκδικεί την πατρότητα του γιου του

19.04.2012
Πρώην σωματοφύλακας του αείμνηστου Μάιικλ Τζάκσον ισχυρίζεται ότι ο μικρότερος γιος του βασιλιά της ποπ είναι δικός του.

Στο Λος Αντζελες βρίσκεται ήδη ο Βρετανός Ματ Φίντες (Matt Fiddes), προκειμένου να καταθέσει σε δικαστήριο τα στοιχεία που θα αποδείξουν ότι είναι ο πατέρας του μικρότερου γιου του βασιλιά της ποπ. Ο σωματοφύλακας ισχυρίζεται ότι έχει υποβληθεί σε τεστ DNA το οποίο και θα πείσει το δικαστήριο για την πατρότητα του παιδιού προκειμένου να διεκδικήσει αμέσως μετά την κηδεμονία από την μητέρα του Mαίκλ, Κάθριν τζάκσον (Catherine Jackson).

«Είχα δωρίσει το σπέρμα μου στον Μάικλ το 2002 γιατί ήθελε να αποκτήσει ένα πιο... σπορτίβ παιδί. Μια μέρα κάθισα απέναντί του και τον ρώτησα ξεκάθαρα: είναι δικό μου παιδί ο Μπλάνκετ. Εκείνος μου απάντησε: Είναι γιος μου, Ματ, αλλά χρησιμοποίησα το σπέρμα σου για να τον αποκτήσω», δήλωσε ο πρώην σωματοφύλακας.

Ο 32χρονος άσσος των πολεμικών τεχνών -πατέρας τριών παιδιών- ισχυρίζεται επίσης ότι ο Μάικλ Τζάκσον του πρότεινε να δεχθεί ένα αξιοσέβαστο ποστό (300.000-600.000 λίρες) για να ξεχάσει το ζήτημα, το οποίο εκείνος αρνήθηκε. Εξάλλου, όπως δηλώνει, δεν θυμήθηκε τον γιο του ξαφνικά για να βάλει στο χέρι την περιουσία του: «Το μόνο που θέλω είναι να περάσω λίγο χρόνο με τον γιο μου. Η μητέρα μου πεθαίνει από καρκίνο. Θέλω να δει τον Μπλάνκετ, όσο τίποτα στον κόσμο».

Ο 10χρονος Πρινς Μάικλ ο δεύτερος (Prince Michael II), ή Μπλάνκετ (Blanket) είναι το μωρό για το οποίο είχε ξεσπάσει παγκόσμια κατακραυγή κατά του διάσημου σταρ επειδή το είχε κρεμάσει έξω από το μπαλκόνι ξενοδοχείου προκαλώντας τους παπαράτσι που καραδοκούσαν για μια του φωτογραφία...

Τέλος επίσημα η ταυτότητα της μητέρας δεν έχει γίνει ποτέ γνωστή, ωστόσο μετά τον θάνατο του σταρ, μια θεωρία ήθελε ως επικρατέστερη μια νοσοκόμα από το Μεξικό ονόματι Έλενα.

Ε.Σ.