O Will.i.am ζευγάρι με την Τζέρι Χάλιγουελ;

19.04.2012
Ο σταρ των Black Eyed Peas που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Λονδίνο εθεάθη με το πρώην Spice Girl.

O Will.i.am λέγεται ότι βγαίνει με την Τζέρι Χάλιγουελ (Geri Halliwell). Ο σταρ των Black Eyed Peas που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Λονδίνο εθεάθη με το πρώην Spice Girl. Οι δύο τους δείπνησαν στο The Rose Club, με τον Will.i.am να προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό του με ένα iPad καθώς έφτανε στο εστιατόριο.

"Ηταν σαν να είναι σε ραντεβού" επιμένει μία πηγή σήμερα. "Γελούσαν χαμηλόφωνα και οι δύο όλο το βράδυ".

Ο Will.i.am, στα 37 του είναι και μέντορας στο βρετανικό The Voice και ειναι γνωστό ότι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Παρόλαυτα, σε ένα επεισόδιο πρόσφατα ξέσπασε σε κλάμματα όταν ένα διαγωνιζόμενος τραγούδησε το Ordinary People, το οποίο έχει γράψει ο ίδιος.Ο Αμερικάνος σταρ εξήγησε μετά ότι το τραγούδι αυτό σημαινει πολλά γι αυτόν, και έχει μάλιστα γραφτεί για μια παλιά του σχέση που διήρκησε εννέα χρόνια.

Η 39χρονη Τζέρι, πρόσφατα χώρισε από τον Χένρι Μπέκγουιθ (Henry Beckwith) και ο εκπρόσωπος Τύπου της δήλωσε ότι απλά είχε προσκληθεί να δει τον Will.i.am στη σκηνή το επιμαχο βράδυ.

Πέρασαν πολύ ώρα μαζί αλλά δεν πήγαν ούτε έφυγαν παρέα, γράφει η Metro, καθώς ήξεραν ότι οι παπαράτσι τους περιμένουν απ έξω.


Ε.Σ.