Η Τζέσι Τζέι αρνείται πως είναι λεσβία

20.04.2012
Η 24χρονη περφόρμερ και στιχουργός απάντησε μέσω twitter για την είδηση που κυκλοφόρησε πως είναι ομοφυλόφιλη και όχι bisexual

Let the game begin. Χθες λέγαμε πως σύμφωνα με την (ανεπίσημη) βιογραφία της Τζέσι Τζέι (Jessie J), "Who’s laughing now" με συγγραφέα τη Κλόε Γκόβαν (Chloe Govan), η 24χρονη τραγουδίστρια όταν υπέγραψε με τη Universal αναγκάστηκε να κρύψει πως είναι λεσβία και δήλωνε bisexual.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση κυκλοφόρησε παντού έγινε ένας μεγάλος χαμός στο ιντερνετικό σύμπαν και όταν έφτασε στ’ αυτιά της ενδιαφερόμενης αρνήθηκε τα πάντα στο κατηγορητήριο του twitter. Δεν ξέρουμε αν η εταιρία της φρίκαρε ή όντως αντέδρασε έτσι από μόνη της αλλά τουλάχιστον το χειρίστηκε μια χαρά.

Αναφέρθηκε στις φήμες που διαδίδονται τριγύρω ότι έχει σχέση με τον Τάινι Τέμπα (Tinnie Tempah) και την Έλι Γκούλντινγκ (Ellie Goulding) εννοείται πάντα με χιούμορ κι όχι με το γνωστό κατινίστικο στυλ που συνηθίζουν να έχουν διάφοροι συναδέλφοι της.

"Ευχαριστώ που γράψατε άλλη μία βαρετή, ψευδή ιστορία για μένα. Νόμιζα ότι ακόμα βγαίνω με τον Τάινι Τέμπα και με την Έλι Γκούλντινγκ. Είναι αστείο πως πολλοί άνθρωποι με τους οποίους έχω βγει ή έχω κοιμηθεί μαζί τους δεν τους ξέρω καν… Αλλά τι είναι όλο αυτό είμαι στα αλήθεια λεσβία;!" έγραψε η περφόρμερ και κριτής του The Voice. Βέβαια There's nothing wrong with who you are! όπως λέει κι ένα κομμάτι της..

Κ.Π