Ο Αρμάνι σχεδιάζει ξανά για τη Γκάγκα!

20.04.2012
Ο Ίταλος σχδιαστής αναλαμβάνει ξανά τη γκαρντρόμπα της Γκάγκα για την καινούρια της περιοδεία Born this way.

Είναι υπεύθυνος για πολλές σουρεάλ εμφανίσεις της όπως εκείνο το φόρεμα- γαλαξία και το κορμάκι ντισκομπάλα που είχε φορέσει στα βραβεία Grammy το 2010 αλλά και κάποια που είχε βάλει στην τότε περιοδεία της και οι περισσότερες γυναίκες αυτού του πλανήτη υποκλίνονται στις πασαρέλες όταν περνάνε από μπροστά τους οι δημιουργίες του.

Ο Τζιόρτζιο Αρμάνι (Giorgio Armani) το όνομα του οποίου το ξέρεις ακόμα κι αν δεν έχεις ιδέα από μόδα άφησε για λίγο τη Ριάνα (Rihanna) κι έπιασε ξανά τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) για να σχεδιάσει τα ρούχα που θα βρίσκονται στη γκαρνταρόμπα της καινούριας γιγαντιαίας περιοδείας της Born this way.

Η 23χρονη εκκεντρική ποπάδικη φιγούρα σφυρίζει από τη Σεούλ την έναρξη την Παρασκευή 27 Απριλίου και ο Ιταλός σχεδιαστής έχει ήδη έτοιμα τα σχέδια (δες τα στις φωτογραφίες) για τη Mother Monster η οποία έκανε ένα black out από τα ΜΜΕ για να σου λείψει και σε κάθε εμφάνιση της νομίζεις ότι έχει φορέσει τα πάντα πια.

"Είναι πάντα συναρπαστική εμπειρία για μένα όποτε συνεργάζομαι με τη Lady Gaga. Θαυμάζω πολύ τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη μόδα σαν θεατρικό στοιχείο και τη χρησιμοποιεί για να χτίσει έναν χαρακτήρα. Είναι μία καλλιτέχνις με πολλά ταλέντα και υπέροχη εξυπνάδα" είπε ο Αρμάνι για την συμμαχία με τη Gaga.

Μέσα όλα αυτά που έχει ετοιμάσει για εκείνη περιλαμβάνονται γάντια με νύχια καθρέφτες, ένας μαύρος κορσές με διάφανο πλέξιγκλας, μαύροι κρύσταλλοι, καρφιά, πολλά κρόσσια, Swarovski λεπτομέρειες, καρφιά και λάτεξ κουστούμια και ψηλούς κοθόρνους. Η Μαντόνα(Madonna) μάλλον έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει τα ηρμεστικά της για το buzz που θ' ακολουθήσει και πιθανόν να την επισκιάσει...

Κ.Π