O νικητής του διαγωνισμού της Μπιγιονσέ

20.04.2012
Ο παραγωγός από το Λος Αντζελες Jimek, είναι ο νικητής του διαγωνισμού της Beyoncé “End Of Time” Remix Competition.

Το remix του Jimek -έχει καταγωγή από την Βαρσοβία, της Πολωνίας- επιλέχθηκε ως το καλύτερο από τα σχεδόν 3.000 remixes τα οποία παραλήφθηκαν κατά τις τέσσερις εβδομάδες του διαγωνισμού, που ξεκίνησε στις 8 Φεβρουαρίου.

Οι συμμετοχές «ανέβηκαν» στο SoundCloud, την κορυφαία social μουσική πλατφόρμα, η οποία έχει πάνω από 12 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Πάνω από 1.7 εκατομμύρια fans επισκέφθηκαν το microsite τις πρώτες 10 μέρες του διαγωνισμού. Μέχρι το τέλος του διαγωνισμού, όλα τα parts του τραγουδιού είχαν «κατέβει» 351.000 φορές και 1.65 εκατομμύρια fans άκουσαν τουλάχιστον δύο remixes.

Η αρχική ψηφοφορία από fans, DJs και remixers μέσω του SoundCloud περιόρισαν τις συμμετοχές στις 50 πρώτες. Όλες οι νόμιμες συμμετοχές ψηφίστηκαν με βάση την πρωτοτυπία τους, την δημιουργικότητα τους και την μουσική τους. Ο τελικός νικητής επιλέχθηκε από μια διεθνή επιτροπή, ανάμεσά τους την Μπιγιονσέ (Beyoncé), την βρετανίδα μουσικό Ίζαμπέλα Σάμερς (Isabella Summers) των Florence & The Machine, τον Ολλανδό μουσικό παραγωγό και DJ Afrojack, το duo DJ και την ομάδα παραγωγών από την Πολωνία, WAWA, τον DJ Jus-Ske από την Νέα Υόρκη και τον βραβευμένο με Oscar παραγωγό και συνθέτη Giorgio Moroder.

Σαν νικητής, ο Jimek, γεννημένος ως Ρατζιμιρ Ντέμπσκι (Radzimir Debski), θα πάρει $4.000 και το remix του θα συμπεριελήφθη στο 4: The Remix. Το EP, το οποίο θα περιλαμβάνει remixes, τα οποία αγαπάνε οι fans, όπως το Isa Machine remix του “Countdown” και την extended version του “End Of Time” από τους WAWA. Θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου.