Τον Ιούνιο νέοι Walk of the Moon

23.04.2012
Οι WALK THE MOON ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν το ομότιτλο album τους στις 18 Ιουνίου(RCA).

Οι WALK THE MOON θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους περιοδεία ως headliners από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο και θα εμφανιστούν σε festivals όπως τα Sasquatch, Governors Ball, Forecastle και Firefly.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά οι WALK THE MOON κυκλοφόρησαν το “Anna Sun EP” το οποίο περιέχει τρία τραγούδια, τα “Tightrope”, “Next In Line” και το επικό πρώτο single “Anna Sun”. Το μουσικό video του “Anna Sun” πρόσφατα ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views ενώ συνεχίζει να ανεβαίνει στα radio charts.

Αφού τραγούδησαν στο Last Call with Carson Daly του NBC την άνοιξη, αμέσως μετά την εμφάνισή τους στο SXSW, οι WALK THE MOON πρόσφατα επέστρεψαν στην τηλεόραση με μια ακόμα προβολή στο “Last Call” και μια θεαματική live εμφάνιση στο Late Night with Jimmy Fallon.

Οι WALK THE MOON έχουν ονομαστεί ως “MTV’s Artists to Watch for 2012” και έχουν περιοδεύσει ως μέρος του πρώτου ever “Woodies Tour” του MTVU, μαζί με τους Young the Giant και τους Kaiser Chiefs. Έκλεψαν τις εντυπώσεις των fan και των κριτικών με τις εξαιρετικές και δυναμικές live εμφανίσεις τους. Το Rolling Stone έγραψε “Opening act Walk the Moon looked and sounded like a band that will be starting its own headlining tour in short order”.

Οι WALK THE MOON δημιουργήθηκαν στο Ohio το 2008 από τον τραγουδιστή, τραγουδοποιό Nicholas Petricca (παίζει και πιάνο). Μαζί του είναι οι Kevin Ray (μπάσο, φωνητικά), Eli Maiman (κιθάρα, φωνητικά) και Sean Waugaman (ντραμς, φωνητικά).

http://walkthemoonband.com/

@WALKTHEMOONBAND