Τουλίζα: Αν γυρνούσα επίτηδες το πορνοβίντεο θα ήταν πιο σέξι!

23.04.2012
Η νεαρή παρουσιάστρια αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το πορνοβίντεο...

Μετά τις πρώτες αντιδράσεις για την μικρή ταινία σεξ στην οποία πρωταγωνιστεί η Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos), τώρα επανέρχεται στα κοινωνικά δρώμενα.

Οι κάμερες την αποθανάτισαν να παραπατάει στις 4 τα ξημερώματα καθώς έβγαινε από το nightclub "Project" και για λίγο γλύτωσε το πέσιμο. Ηταν έξω με τον προσωπικό της βοηθό Γκάρεθ Βάρεϊ (Gareth Varey) και ένα παλιό φίλο, τον Mike 'GLC', με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό πολύχρωμο στράπλες φορεμα, οταν παραπάτησε, ενώ από όσα ανέβασε στο τουίτερ της, μάλλον είχε πιει παραπάνω...

Όσον αφορά τις εξελίξεις του βίντεο, η Τουλίζα τελικά απέκτησε διαταγή που απαγορεύει την πώληση και την μετάδοση του , ενώ μηνύει τον Εντουαρντς για 100.000 λίρες, με την κατηγορία ότι διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές.

Η ιδια δήλωσε στη Guardian: "Κοιμόμουν στο πάτωμα του μπάνιου για επτά μέρες... Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δε μπορούσα να φάω, ούτε να κοιμηθώ. Αλλά σύντομα βγήκα από αυτό. Ηξερα ότι έχω κατάθλιψη, και γιατί την έχω. Ηταν λογικό. Δεν ήθελα να χαμογελάω, δεν ήθελα να είμαι χαρούμενη. Ηταν σαν πένθος, ξέρετε τι εννοώ?" Αλλά μετά από μία βδομάδα λύπησης του εαυτού της, αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της κανονικά.

Δήλωσε επίσης, ότι θα ήταν πολύ πιο σέξι το αποτέλεσμα αν το βίντεο είχε γυριστεί επίτηδες! "Αν επρόκειτο να κυκλοφορήσω πορνοταινία, θα ήταν πιο σέξι το αποτέλεσμα! Δε μπορώ να δω αυτή που τώρα κυκλοφορεί, με τον πρώην μου, δε μπορώ να τη δω, αλλά από όσα έχω ακούσει, θα τα κατάφερνα καλύτερα σε μία επι τούτου προσπάθεια!"

Ε.Σ.