Περιοδεία για τον...Μάιλ Τζάκσον;

23.04.2012
Ο μεγάλος ποπ σταρ είναι πολύ πιθανό έρθει ξανα στη ζωή με τη βοήθεια της τεχνολογίας...

Η μακάβρια είδηση της ημέρας που σε φέρνει σε αμηχανία όταν σκέφτεσαι πως θα ήταν αν ήσουν στο κοινό όπως όσοι βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο φεστιβάλ Coachella αναφέρει πως ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) θα ζωντανέψει στις σκηνές. Όχι ότι τον έχουν αφήσει να πεθάνει με την ησυχία του από τότε που έφυγε στα 50 του χρόνια.

Επειδή οτιδήποτε κάνει πρώτη φορά κάποιος κι έχει πέραση, πρέπει να τον κάνουν όλοι μετά σαν να πέφτει το ντόμινο, ύστερα από το ολόγραμμα του Tupac στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Αμερικής με το οποίο έγινε πανικός, συζητάνε να γίνουν περιοδείες στις οποίες νεκροί μουσικοί θα έρχονται στη ζωή μ αυτόν τον τρόπο.

Ο Dr. Dre θα ήθελε μετά τον Tupac να δει τον Μάρβιν Γκέι (Marvin Gaye) και Τζίμι Χέντριξ (Jimi Hendrix) και οι Jackson 5 βρίσκουν φανταστική την ιδέα να κάνουν περιοδεία με το ολόγραμμα του Μάικλ Τζάκσον, κάτι που ισχυρίζονται πως το είχαν σκεφτεί δύο χρόνια πριν για να γίνει στο σόου του Cirque de Soleil. "Αν γίνει θα ήταν η πιο κερδοφόρα περιοδεία όλων των εποχών αλλά θα ήθελε πολλές διαπραγματεύσεις για να συμβεί. Όμως όλοι βλέπουμε πόσο καλά μπορεί να γίνει τώρα". Δήλωσε μία ανώνυμη πηγή και το βλέπουμε να έρχεται πολύ σύντομα…

Κ.Π