Η Σινέντ Ο Κόνορ ακύρωσε την περιοδεία της λόγω ‘διπολικής διαταραχής’

24.04.2012
Είναι γνωστό και από το παρελθόν ότι η Σινέντ Ο Κόνορ (Sinead O'Connor) είχε διάφορες ψυχολογικές διαταραχές μέχρι που έκανε λόγο για 'αυτοκτονία' στη σελίδα της στο Twitter στην οποία μάλιστα την ακολουθούσε και ένα άλλο άτομο με ανάλογα προβλήματα.

Τώρα, η διάσημη τραγουδίστρια η οποία μόλις πριν από λίγους μήνες είχε εκφραστεί δημόσια για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον σύζυγό της Μπάρι Χέριτζ (Barry Herridge) ζητάει συγγνώμη που σταματάει ξαφνικά την περιοδεία της λόγω 'διπολικής διαταραχής'.

"Με μεγάλη θλίψη πρέπει να ανακοινώσω ότι είμαι αναγκασμένη να ακυρώσω την περιοδεία μου καθώς δεν είμαι καθόλου καλά λόγω διπολικής διαταραχής" έγραψε στο twitter της και συνέχισε: "Όπως όλοι γνωρίζετε έπαθα ένα σοβαρό νευρικό κλονισμό ανάμεσα στον Δεκέμβριο και τον Μάρτιο και ο γιατρός μου με συμβούλεψε να μην φύγω για περιοδεία όμως δεν ήθελα να σας απογοητεύσω καθώς είχαν πουληθεί εισιτήρια για τις συναυλίες μου, που συνέπεσαν με την κυκλοφορία του άλμπουμ".

Και πρόσθεσε: "Κι εγώ πολύ χαζά, τον παράκουσα, προσπαθώντας να είμαι πιο δυνατή από ότι είμαι. Απολογούμαι για όποια δυσκολία αυτό μπορεί να επιφέρει, και ελπίζω ότι τουλάχιστον θα μπορέσω να εμφανιστώ στο Curtis Mayfield του Lincoln Centre τον Ιούλιο.

Η 45χρονη κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ How About I Be Me (And You Be You) τον Φεβρουάριο, το οποίο δέχθηκε πολύ καλές κριτικές.

Η πιο πρόσφατη ερμηνεία της ήταν στο Le Trianon στο Παρίσι της Γαλλιας, στις 15 Απριλίου. Εχει τέσσερα παιδιά και παντρεύτηκε τον Χέριτζ στο Λας Βέγκας στις 8 Δεκεμβρίου μετά από 4 μήνες γνωριμίας, χώρισαν λίγο μετά και τελικά είναι και πάλι μαζί.

Ε.Σ.