Τα "έχωσε" σε Γκέτα και Πίτμπουλ!

24.04.2012
Γνωστός ράπερ είπε στην τελευταία συνέντευξη του τα χειρότερα για τους mainstream παραγωγούς...

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμφωνήσεις μαζί του αν δε μπορείς ν’ ακούς ούτε μία νότα από τα «πριόνια» των πιο εμπορικών παραγωγών της dance αυτή τη στιγμή που ότι κουμπί και να πατήσουν στην κονσόλα γίνεται κατευθείαν χρυσό. Μπορεί επίσης να τον βρίσεις αν είσαι μέσα στους εκατομμύρια φανατικούς τους που περιμένουν το καλοκαίρι για να χορέψουν τα κομμάτια τους σ’ εκείνο το beach bar που γίνεται χαμός.

Ο Ντρέικ (Drake) σε συνέντευξη του στο NME, είπε τα χειρότερα σχόλια για τις μουσικές των Ντέιβιντ Γκέτα (David Guetta) και Πίτμπουλ (Pitbull) και τις συνεργασίες τους με γνωστούς χιπ χόπερς που χορεύουν στο dancefloor ενώ ανέφερε πως αν έκανε κάτι παρόμοιο θα διάλεγε τον Jamie XX (από τους XX) για να κάνουν κάτι με ψυχή και αξιοπρέπεια.

"Για μένα η μουσική του Ντέιβιντ Γκέτα δεν έχει νόημα. Δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό το είδος μουσικής. Αυτός είναι ένας ήχος που αφορά άλλους καλλιτέχνες, που ενδιαφέρονται για παγκόσμια επιτυχία στα charts και θέλουν να το πετύχουν συνεργαζόμενοι με τον Πίτμπουλ και τον Γκέτα." δήλωσε και είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσουμε μαζί του.

Κ.Π