Γιαπί και πηλοφόρι για τη Γκάγκα!

25.04.2012
Η 26χρονη ποπ σταρ ετοιμάζεται για την πρώτη συναυλία της περιοδείας της βοηθώντας (για τον φακό) το συνεργείο της σκηνής...

Εξαφανίστηκε για λίγο αλλά τώρα που ξεκινάει η περιοδεία θα είναι και πάλι παντού γύρω σου και θα σε καταδιώκει με βίντεο, φωτογραφίες, δηλώσεις και ό,τι άλλο έχει για να μην ξεχάσεις ποιος είναι ο αρχηγός της ποπ. Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) ξεκινάει την Born this way tour στη χώρα που την έχει κατηγορήσει πως προωθεί την πορνογραφία και την ομοφυλοφιλία όπως λένε οι συντηρητικές Χριστιανικές οργανώσεις.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά τα μέλη του Alliance for Sound Culture in Sexuality έχουν ήδη κολλήσει αφίσες εναντίον της λέγοντας πως διαδίδει μία «αισχρή σεξουαλική κουλτούρα» μέσω των στίχων της και τις περφόρμανς της και η συναυλία της είναι κατάλληλη άνω των 18.

Η χώρα για την οποία μιλάμε είναι η Νότια Κορέα όπου την Παρασκευή η 26χρονη τραγουδίστρια θα κάνει της πρώτη συναυλία της τουρνέ της(στο Ολυμπιακό στάδιο της Σεούλ) και πόσταρε φωτογραφίες από τις ετοιμασίες με μία απ αυτές να τη δείχνουν να βοηθάει στο στήσιμο της σκηνής που θα μεταμορφωθεί σε Mother Monster κάστρο. Φυσικά δεν θα τη δεις με φόρμες και λερωμένες γαλότσες αλλά με μαύρους ψηλούς κοθόρνους, εφαρμοστό κοντό φόρεμα, διχτυωτό καλσόν και στην τρίχα.

Επίσης κρατάει και μία μεγάλη μαύρη ομπρέλα λόγω της βροχής και γράφει στο twitter "Θα κάνω τα πάντα για τους φανς μου! Περνάμε ωραία με το συνεργείο φτιάχνοντας την ειδική «πασαρέλα» της σκηνής. Μία πραγματική Iron Maiden!” και συμπλήρωσε σε άλλο στάτους πως είναι πολύ χαρούμενη γιατί ο χώρος είναι πολύ καλύτερος απ ότι τον είχε φανταστεί και ο βροχερός καιρός δεν την πτοεί καθόλου και της αρέσει που θυμίζει Νέα Υόρκη.

Κ.Π