H Νίκι Μινάζ ενεργοποίησε ξανά το τουίτερ της!

25.04.2012
Εσβησε θυμωμένη το λογαριασμό της στο τουίτερ νωρίτερα μέσα στον μήνα, μετά από διαμάχη με ένα θαυμαστή της, αλλά ο θυμός της φαίνεται ότι δεν κράτησε πολύ.

Εσβησε θυμωμένη το λογαριασμό της στο τουίτερ νωρίτερα μέσα στον μήνα, μετά από διαμάχη με ένα θαυμαστή της, αλλά ο θυμός της Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) φαίνεται ότι δεν κράτησε πολύ.

Ο λογαριασμός της είναι και πάλι ενεργοποιημένος, αλλά ακόμη η τραγουδίστρια δεν έχει ποστάρει κανένα tweet. Εν τω μεταξύ, έχασε εκατομμύρια θαυμαστές που την ακολουθούσαν, και έχει μείνει με 672,000 followers.

H Νίκι Μινάζ έσβησε το λογαριασμό της στις 15 Απριλίου, και είχε 30 μέρες που έμεινε χωρίς σύνδεση. Η 29χρονη έφτασε σ αυτό το σημείο μετά από μία διαμάχη με κάποιον φαν που διέρρευσε στο site NickiDaily, τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο. «Και να γιατί ξεπληρώνω τους barbz με σκόνη τώρα! Διαγράφω το twitter μου- don't cry for me argentina. Good f***ing bye."

Ομως επανήλθε γράφοντας: Μετά από δεύτερες σκέψεις, απλώς θα ακολουθήσω καινούργιους. Αυτοι που ακολοθούσα είναι πολύ κακοί ..

Εν τω μεταξύ και το NickiDaily.com έχει κατέβει, και το link απλώς οδηγεί σε μία σελίδα που λέει ότι το site είναι κλειστό.

Ε.Σ.