Επανένωση για τις Girls Aloud;

25.04.2012
Η Σέριλ Κόουλ μίλησε για τα νέα σχέδια της πρώην μπάντας της αλλά και για την προσωπική της ζωή στην τελευταία της συνέντευξη στο Radio One.

Πλέον τη βλέπεις να κυκλοφορεί και στο twitter το οποίο σιχαινόταν πριν ασχοληθεί αλλά τώρα δηλώνει πως δεν το χρησιμοποιούσε τόσο καιρό και σύντομα θα επιστρέψει με καινούριο άλμπουμ έχοντας απαλλαχθεί από προβλήματα υγείας, υποψήφιους σταρ και άπιστους συντρόφους.

Η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) η οποία δεν είναι πια στο τραπέζι των κριτών του αμερικάνικου X Factor, έδωσε συνέντευξη στο Radio One με συνοδεία bodyguards και υπογράφοντας αυτόγραφα στους φανς που βρίσκονταν έξω από τα στούντιο. Μετά το πρόμο για καινούριο της σινγκλ Call my name -το οποίο απέρριψε η Ρίτα Όρα, μίλησε στον Κρις Μόιλς ( Chris Moyles) για τη σχέση της με τον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowel), τα σχέδια της για τον δίσκο αλλά και για την πιθανότητα reuinion των Girls Aloud.

"Το χρόνο που μας πέρασε απόλαυσα τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ και το ότι είχα χρόνο να κάνω όσα ήθελα. Με τον Σάιμον , έχω μιλήσει αρκετές φορές από τότε που έφυγα από το X Factor και κάναμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Αλλά δεν θέλω να ξανασυνεργαστούμε" ανέφερε η 27χρονη τραγουδίστρια για τον κύριο που την απέλυσε από το X Factor χαρακτηρίζοντας τον ως «frenemy».

Για την προσωπική της ζωή δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται για κανέναν αυτή τη στιγμή και θέλει να επικεντρωθεί στον δίσκο της και αρνήθηκε την πρόταση του talent show The Voice γιατί δεν θα μπορούσε με τίποτα να ξαναμπεί στη διαδικασία επιλογής μεταξύ των συμμετεχόντων.

"Είναι τα δέκατα μας γενέθλια το Νοέμβριο και θέλουμε όλες να κάνουμε κάτι για να το γιορτάσουμε. Σαν γυναίκες χρειαζόμασταν χρόνο για να ωριμάσουμε σαν άνθρωποι κι έχουν περάσει τρία χρόνια. Είμαστε ενεργές τώρα ως Girls Aloud οπότε να είστε συντονισμένοι!" απάντησε για το μέλλον του συγκροτήματος στο οποίο είναι η frontwoman και η κλήση είναι σε αναμονή…

Κ.Π