Μπιγιονσέ: H ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο!

26.04.2012
Η κυρία του κυρίου Τζέι Ζ (Jay Z) είναι στην πρώτη θέση με τις γυναίκες που κάνουν ομορφότερο τον πλανήτη της σόουμπιζ.

Πέρσι βρέθηκε στην ίδια θέση άλλη μία μαμά, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) όταν ακόμα δεν είχε χωρίσει από τον πρώην άντρα της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) και δεν συνοδευόταν παντού από το toy boy της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart).

Φέτος το περιοδικό People ψήφισε την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο την τραγουδίστρια που βρέθηκε αμέτρητες φορές στα κείμενα των μουσικών και «κίτρινων» συντακτών, έβγαλε έναν από τους καλύτερους rn b δίσκους του 2011 και κράσσαρε το twitter με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) βλέπει από την υψηλότερη θέση τις Αντζελίνα Τζολί (Αngelina Jolie) , Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence), Μισέλ Γουίλιαμς (Michelle Williams), Σαρλίζ Θέρον (Charlize Theron) Κέιτ Μίντλετον (Kate Midletton) και συγχαίρει τον Μπράντλει Κούπερ (Bradley Cooper) που είναι πρώτος στη λίστα με τους ομορφότερους άντρες.

"Μετά τη γέννηση της κόρης μου νιώθω πιο όμορφη από πότε! Δεν αισθάνθηκα ποτέ πως έχω έναν τόσο σημαντικό σκοπό στη ζωή μου και είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα και η λέξη «αγάπη» σημαίνει κάτι τελείως διαφορετικό τώρα πια" αναφέρει η 30χρονη περφόρμερ στη συνέντευξη της στο περιοδικό και όταν την ρώτησαν σε ποιον μοιάζει η Ivy Blue απάντησε πως είναι μοναδική και δεν μοιάζει σε κανέναν.

Η κυρία του κυρίου Τζέι Ζ (Jay Z), εκτός από τα μαμαδίστικα καθήκοντα, σχεδιάζει να επιστρέψει και πάλι στη μουσική, έχει ήδη κλείσει τρεις εμφανίσεις στην Atlantic City στο Ovation Hall το οποίο έχει σχεδιαστεί από τους βετεράνους του Cirque de Soleil και θα ξεκινήσει προσεχώς να γράφει καινούριες μουσικές στο στούντιο.

K.Π