Μουσική άνοιξη στο Half Note

07.05.2012
To Half Note παρατείνει τη λειτουργία του για όλο τον Μάιο, προτείνοντας ένα πολύχρωμο μπουκέτο μουσικών με άρωμα διαφορετικών μουσικών ειδών, που αξίζουν με το παραπάνω την προσοχή σας. Καταξιωμένοι μουσικοί συναντώνται με νέους ταλαντούχους και συμπράττουν παρουσιάζοντας jazz, blues, swing, funk, ethnic, κινηματογραφικά soundtrack, κλασική μουσική, έντεχνο ελληνικό τραγούδι!

To Half Note παρατείνει τη λειτουργία του για όλο τον Μάιο, προτείνοντας ένα πολύχρωμο μπουκέτο μουσικών με άρωμα διαφορετικών μουσικών ειδών, που αξίζουν με το παραπάνω την προσοχή σας.
Καταξιωμένοι μουσικοί συναντώνται με νέους ταλαντούχους και συμπράττουν παρουσιάζοντας jazz, blues, swing, funk, ethnic, κινηματογραφικά soundtrack, κλασική μουσική, έντεχνο ελληνικό τραγούδι!


Χρήστος Κωνσταντόπουλος''Rendez-Vous''
Τετάρτη 09/05

Ο αισθαντικός ερμηνευτής Χρήστος Κωνσταντόπουλος έχοντας μαζί του ένα ακκορντεόν & μία κιθάρα, ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι από τα υπόγεια Cabaret της Γαλλίας συναντώντας την Edith Piaf και τον Jacques Brel, περιπλέκει τα Αργεντίνικα Tangos του Astor Piazzolla με τη νοσταλγική εποχή του μεσοπολέμου αναζητώντας τον Αττίκ, το Σουγιούλ, την Δανάη και την Σοφία Βέμπο για να καταλήξει στην Ελλάδα του Μάνου Χατζιδάκι καθώς και άλλων αγαπημένων συνθετών. Η συνεργασία του με το Νότη Μαυρουδή του δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσει επίσης κάποια από τα τραγούδια που ερμήνευσε στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ''Στου χρόνου τις καταπακτές''.


Χρήστος Κωνσταντόπουλος: φωνή, Άννα Λάκη: ακκορντεόν, Ιορδάνης Γυμνόπουλος: κιθάρα , Artwork: Meliss.gr

TAMUZ & ANAMATEUR
Πέμπτη 10/05

Ο Tamuz κι ο Anamateur, αμφότεροι συνθέτες και ερμηνευτές, παρουσιάζουν ένα ειδικό αφιέρωμα στον αγαπημένο τους Cole Porter. Μαζί τους, μια ομάδα συνενόχων: Νάζος - Τριβόλης - Μπέλλος.


Tamuz Nissim (φωνή, πιάνο), Γεώργιος Ἀναματερός (πιάνο, φωνή), Γιῶργος Νάζος (κιθάρα, τρομπέττα), Περικλῆς Τριβόλης (κοντραμπάσσο), Σεραφεὶμ Μπέλλος (ντράμς)

Maria-Christina – Electric Harp, Not Unplugged
Παρασκευή 11/05

Ένα όργανο γνωστό για τον γλυκό και νανουριστικό του ήχο,η άρπα, μπαίνει στην πρίζα και μεταμορφώνεται. Ήχοι απο Ελληνική παραδοσιακή μουσική, ρεμπέτικα, blues,jazz και reggae αναμιγνύονται με ηλεκτρονικά εφέ, κρουστούς ήχους, δοξάρι και ιστορίες εμπνευσμένες από μύθους και την καθημερινή της ζωή. ’Ενας πρωτότυπος κι ασυνήθιστος τρόπος παρουσίασης των δυνατοτήτων της άρπας. Στο δεύτερο μέρος η άρπα συνδιάζεται με ντραμς παίζοντας κομμάτια των Ray Charles, Nina Simone, Herbie Hancock κα.
Mαρία-Χριστίνα: Hλεκτρο-ακουστική άρπα , Στέφανος Ψαραδάκης: ντραμς, Σύνθεση/Διασκευή Μαρία-Χριστίνα

Jazz On T.A.P.
Σάββατο 12/05

Παρουσιάση δίσκου

Το μουσικό σχήμα "JAZZ ON T.A.P" ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2008 από τους Νίκο Τερζάκη (κιθάρα), Χρήστο Ασωνίτη (ντραμς) και Γιάννη Παπαδόπουλο (κοντραμπάσσο). Παίζουν πρωτότυπες συνθέσεις προσπαθώντας παράλληλα να ερμηνεύσουν και γνωστά jazz standards με μία πιο φρέσκια και «ανοικτή» διάθεση Την παρουσίαση του δίσκου θα προλογίσουν ο πιανίστας Γιώργος Ψυχογιός και ο ραδιοφωνικός παραγωγός της ΕΡΑ Πανταζής Τσάρας (Kosmos 936, Τρίτο Πρόγραμμα).

Nikos Terzakis: κιθάρα, Christos Asonitis: ντραμς, Yannis Papadopoulos: μπάσο, Special Guest: Yannis Papanastassiou : άλτο σαξόφωνο

INFO:
HALF NOTE JAZZ CLUB: Tριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 9213310
www.halfnote.gr
www.viva.gr
https://www.facebook.com/halfnote.gr
https://twitter.com/#!/Half_Note

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (χωρίς ποτό) : 15€, φοιτητικό 10€

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
02/05-27/05 (από Τετάρτη έως Σάββατο & Kυριακή 27/05): 22:30