H Κέσα στο στούντιο με τον Ίγκι!

10.05.2012
Η 23χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει τη ροκάδικη εισβολή στον κόσμο της ποπ και ηχογράφησε κομμάτι με έναν από τους μεγαλύτερους περφόρμερ στην ιστροία της μουσικής.

Η Κέσα (Kesha) όπως θα χεις καταλάβει μετά απ όλες τις δηλώσεις της έχει κακούς σκοπούς για το καινούριο της άλμπουμ κι ανακάλυψε το νέο μουσικό είδος cock pop, το οποίο μόνο εκείνη ξέρει τι σημαίνει. Το θέμα είναι πως δεν γουστάρει την καθαρόαιμη ποπ και ψάχνει συνέχεια τρόπους να την αναμιγνεύει με πιο ροκ στοιχεία οπότε μετά κι από την splatter συνεργασία της με τους Flaming Lips, κάλεσε στο στούντιο τον Ίγκι Ποπ (Iggy Pop).

Όπως φάνηκε και στη φωτογραφία που πόσταρε στο twitter, εννοείται ο 65χρονος περφόρμερ και μουσικός ο οποίος ετοιμάζει το δεύτερο σόλο δίσκο του με γαλλικές διασκευές και θα ρθει στη χώρα μας το καλοκαίρι, είναι χωρίς μπλούζα και μας κάνει εντύπωση πως δέχτηκε να ηχογραφήσουν μαζί κομμάτι.

«Το να συνεργάζομαι με το είδωλο μου είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Το αυθεντικό άγριο παιδί. Ο Ίγκι κι εγώ φτιάξαμε ένα τραγούδι για τον επόμενο μου δίσκο.. ετοιμαστείτε!» έγραψε η 23χρονη τραγουδίστρια στο twiter και δήλωσε ότι θέλει να συνεργαστεί επίσης με τον Κιθ Ρίτσαρντς (Keith Richards) αλλά και με τον… Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber). Ελπίζουμε όχι ταυτόχρονα.

K.Π