H Μπεθ Ντίτο παντρεύεται τη λεσβία φίλη της

10.05.2012
Η 31χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου με την αρραβωνιαστικιά της Κρίστεν μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Τέσσερις μέρες πριν κυκλοφορήσει το καινούριο άλμπουμ της μπάντας της, A Joyful Noise, η τραγουδίστρια των Gossip, Μπεθ Ντίτο (Beth Ditto) ανακοίνωσε το γάμο της με την αρραβωνιαστικιά της, Κρίστεν (Kirsten) τον Ιούνιο του 2013 στη Χαβάη.

Η εκκεντρική 31χρονη frontwoman με την τρομερή φωνή δεν έκρυψε ποτέ την ομοφυλοφιλία της, διατηρούσε σχέση εννέα χρόνων με την τρανσέξουαλ Φρέντι Φαγκουλα ( Freddie Fagula) μέχρι που το 2010 ερωτεύτηκε την τωρινή σύντροφο της, η οποία ήταν τότε η βοηθός της.

«Το ότι μου άρεσε η Κίρστεν ήταν κάτι που το κρατούσε κρυφό τότε αλλά όλοι το είχαν καταλάβει. Ακόμα και στα πάρτι και τα κλαμπ λέγανε πότε θα γίνουμε ζευγάρι επιτέλους με την Κρίστεν και πάντα υπήρχε μέσα μου μια ενοχή γιατί ένιωθα ότι απατούσα τη σχέση μου αλλά δεν το έκανα ποτέ» αναφέρει η Μπεθ και δεν συμφώνησε ποτέ με τη μάνατζερ της να μεταφέρει την ημερομηνία του γάμου για Απρίλιο γιατί όπως είπε αστειευόμενη είναι περίοδος που βρέχει.

Όσο για το μέρος του μυστηρίου επέλεξαν τη Χαβάη γιατί είναι το μέρος που γεννήθηκε η Κρίστεν και τα μέλη των Gossip, Μπρέις Πέιν (Brace Paine) και Hannah Billie (Χάνα Μπίλι) είναι τόσο ενθουσιασμένοι με την απόφαση του ζευγαριού που δε μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε.

Όπως πρόσθεσε η Ντίτο- η οποία δεν έχει κανένα κόμπλεξ με τα κιλά της- σχετικά με την παλιά σχέση της, πάντα ανησυχούσε ότι θα τελείωνε και δε θα κρατούσε για πολύ ακόμα ενώ με την Κρίστεν δεν ανησυχεί για τίποτα και νιώθει πλήρης κι αν απορείς πως μοιάζει το δαχτυλίδι των αρραβώνων, έχει ένα μεγάλο διαμάντι μέσα σ ένα λουλούδι.

Κ.Π