Η Αντέλ βγήκε στο δρόμο με τις πυτζάμες!

11.05.2012
Η 23χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να περάσει απαρατήρητη ανάμεσα από τους ανυποψίαστους Άγγλους και να μην ανάψει κανένα φλας μπροστά της...

Αν ήταν κάποια άλλη στη θέση της, θα είχε αποκτήσει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της ντίβας και θα είχε μεταμορφωθεί τελείως απολαμβάνοντας όλη τη δόξα και τη φήμη που της έχει δοθεί μέχρι τώρα. Έχει σπάσει όλα τα μουσικά ρεκόρ, το άλμπουμ της θα πουλάει ακόμα κι αν δεν ξαναβγάλει τίποτα για μια δεκαετία τουλάχιστον, οι τσέπες της έχουν γεμίσει πολλά εκατομμύρια και τα όνομα της το ξέρει μέχρι και η γιαγιά σου.

Η Αντέλ (Adele) έχει παραμείνει ακριβώς ίδια από την ημέρα που ξεκίνησε. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις αυτής της γυαλιστερής βιομηχανίας με τους μουσικούς και τις στάρλετ που της αξίζουν όλα όσα της έχουν συμβεί και τα χει κερδίσει με τα ταλαντούχα λαρύγγια της κι όχι με τους κοιλιακούς της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της σ' ένα τηλεοπτικό αμερικάνικο σόου , η 23χρονη τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν μπορεί διαχειριστεί όλη αυτή τη φήμη και να την αναγνωρίζουν συνέχεια παντού και προσπαθεί να βρίσκει τρόπους να εμφανίζεται ινκόγκνιτο.

«Κατάφερα να μείνω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πρόσφατα. Περπάτησα στην πλατεία Trafalgar με τις πυτζάμες μου. Φορούσα ένα πράσινο παλτό, ροζ γόβες και ευτυχώς είχα μια τεράστια ομπρέλα οπότε δε με αναγνώρισε κανείς.» ανέφερε και πρόσθεσε πως δε θέλει να την βλέπει ο κόσμος συνέχεια μπροστά τους αλλά να φτιάχνει απλά μουσική. Όταν θα δεις κάποια με πυτζάμες στο δρόμο ζήτα αυτόγραφο καλού κακού.

K.Π