Οι Marys Flower Superhead στο Six Dogs

17.05.2012
Το trio από την Θεσσαλονίκη επαναφορτίζει την MFS μηχανή με έξι τραγούδια και μας παραδίδει ένα συμπαγές indie-post-punk EP, το οποίο θα παρουσιάσει στο six d.o.g.s, την Παρασκευή 18 Μαΐου.

Το trio από την Θεσσαλονίκη δύο χρόνια μετά τη δεύτερη του full length κυκλοφορία (Sway) επαναφορτίζει την MFS μηχανή με έξι τραγούδια και μας παραδίδει ένα συμπαγές indie-post-punk EP, το οποίο θα παρουσιάσει στο six d.o.g.s, την Παρασκευή 18 Μαΐου.

Οι Marys Flower Superhead αναμφίβολα καταφέρνουν να περάσουν την ενέργεια που εκπέμπουν στα live τους μέσα από καθαρές-εύληπτες μελωδίες, σαφείς γκρουβάτες μπασογραμμές σε αντιδιαστολή με τα ατμοσφαιρικά και άλλες φορές σκανδαλιάρικα φωνητικά! Επιθετικά και χορευτικά μπασοτύμπανα, παιχνιδιάρικες κιθάρες και ηλεκτρονικά show tunes είναι τα υλικά που ‘’χωνεύει’’ η μηχανή τους και ‘’ξερνάει’’ ένα ηλεκτρικό ποψελικό (psych-pop) παραλήρημα.

Παραγωγή: Mary’s Flower Superhead
Οι Marys Flower Superhead, με τρεις δίσκους στο ενεργητικό τους «Mary’s Flower Superhead» (2004), «Sway» (2010) και «Digesting the animal» (2012) από την ίδρυση τους (2003) και μετά έχουν δώσει αρκετά live σε όλη την Ελλάδα. Έχουν παίξει support στους Placebo, Six By Seven, Madrugada, Erase Errata, StarMarket και special guests στους Puressence.

Σημαντική στιγμή στην πορεία της μπάντας το live στο Europavox Festival στο Clermont Ferrand της Γαλλίας (στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής το Μάιο του 2010) και οι συναυλίες σε Σόφια και Κωνσταντινούπολη αρχές του 2011 στα οποία το power pop τρίο από τη συμπρωτεύουσα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις χαρακτηρίζονται από ένταση που μεταφέρεται στο κοινό μέσω του ηλεκτρισμού της μπάντας από τα staccato disco-punk riffs και τα συναισθηματικά φορτισμένα φωνητικά.

Info

Που: six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε: Παρασκευή 18 Μαΐου

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος ελεύθερη

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr