Διάσημος οίκος μόδας εμπνέεται από τη Λάνα Ντελ Ρέι!

17.05.2012
Η 25χρονη τραγουδίστρια έγινε η μούσα της Mulberry και τώρα πλέον θα βλέπει τ όνομα της...στις τσάντες της φίρμας.

Αν αυτή τη στιγμή διαθέτεις 1.250 δολάρια για μία γυναικεία τσάντα, αγόρασε μία που να έχει και το πιο πιασάρικο διάσημο όνομα τουλάχιστον. Δεν είναι καινούριο ότι ο οίκος Mulberry τρέφει μία συμπάθεια για τη Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) και έχουν συνεργαστεί όταν είχε τραγουδήσει σε δύο εκδηλώσεις της γνωστής φίρμας στη Νέα Υόρκη λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της “Born to die”.

Επίσης η 25χρονη τραγουδίστρια και ήταν στην πρώτη σειρά με την Μισέλ Γουίλιαμς (Michelle Williams) όταν έγινε το σόου για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012 στο Λονδίνο. Η Mulberry προχώρησε τη σχέση τους κι έφτιαξε μία δερμάτινη τσάντα (δες την στη φωτογραφία παρακάτω) με τ’ όνομα Del Rey εμπνεόμενη φυσικά από τη Λάνα, τις νοσταλγικές αναφορές της και την αντίθεση μεταξύ ρετρό και μοντέρνου που συνδυάζει στο γενικότερο στυλ της.

«Η τσάντα αποπνέει μια απλή και κι εξευγενισμένη κομψότητα, διαχρονική ομορφιά» αναφέρουν στο επίσημο δελτίο τους οι υπεύθυνοι για τη δημιουργία της και την έχουν συμπεριλάβει στην καινούρια συλλογή της εταιρίας. Τώρα δεν ξέρουμε αν οι φαν της Ντελ Ρέι θα την κρατάνε στην επόμενη συναυλία τους αλλά σίγουρα θα φύγουν αρκετές από τα ράφια των μαγαζιών με όλο το ρεύμα που έχει δημιουργήσει.

Κ.Π