Η ομάδα της Μαντόνα παρτάρει και δεν πληρώνει!

21.06.2012
Οι χορεύτριες της ποπάδικης βασίλισσας δεν άνοιξαν κανένα πορτοφόλι μετά το πάρτυ τους σε μπαρ της Ιταλίας.

Τελικά δεν είναι μόνο η Μαντόνα (Madonna) που προκαλεί σ’ όλες τις τελευταίες συναυλίες εκνευρίζοντας τους ακροδεξιούς, βγάζοντας στη μία το στήθος στην Κωνσταντινούπολη, δείχνοντας λίγο από πισινό στην Ιταλία, μαζεύοντας έτσι μόνο αρνητικά σχόλια. Η ομάδα της θέλει να τραβαέι επίσης την προσοχή κι όχι απαραίτητα με την καλή έννοια.

Η 53χρονη τραγουδίστρια που γυρίζει όλο τον κόσμο με την MDNA tour, βρέθηκε μ’ όλο το συνεργείο, τις γκαρνταρόμπες, τους υπηρέτες και τους μουσικούς στην Φλωρεντία για να γυρίσουν παράλληλα και το βίντεο κλιπ για το κομμάτι Turn on the Radiο. Στα γυρίσματα φυσικά και φορούσε ελάχιστα ρούχα και αποθεώθηκε όταν μέσα στο vintage αμάξι του βίντεο άπλωνε τα πόδια της με το μπούστο όλο έξω. Το βράδυ οι χορεύτριες της βγήκαν για ποτά σε κάποιο γνωστό μπαρ, πήραν πέντε μπουκάλια βότκα, φούσκωσαν στο λογαριασμό στις 1000 λίρες κι έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τίποτα. .

Όταν τους ζήτησαν τα λεφτά που χρωστάνε εκείνες απλά απάντησαν πως δεν πληρώνουν όταν είναι σε περιοδεία και την επόμενη μέρα ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού πήγε στο ξενοδοχείο τους για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Τελικά πήρε 645 λίρες με τους υπευθύνους της ομάδας της Μαντόνα να επιμένουν ότι είχε γίνει συμφωνία με το μαγαζί να μην χρεωθεί το τραπέζι.

K.Π